Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Jak jsem se pomamila.. :-)

Ještě jsem vám chtěla ukázat fotečku nejnovějšího výtvoru, kde jsem se jednoznačně pomamila :-) Minulý týden jsem koupila flauš a ušila takový spacáček pro mimčo. Ze zbytku jsem ještě spíchla čepičku. Je to sice takový obr, ale aspoň si pak prcek bude moct nožičkama kopat až do aleluja :-)

No jo, jsem já to ale ostuda :-)

Začínám mít v tom psaní větší a větší mezery, už i Dáša stihla napsat dřív než já a to byla pryč, tak jsem se k tomu konečně dokopala, aby mě třeba náhodou nepředběhl George, to už bych to pak mohla rovnou pověsit na hřebík :-)
Tak nejdříve začneme u miminka. Zítra vstupuji do devatenáctého týdne a na ultrazvuku se dozvíme, jestli je to kluk nebo holčička. Jak jste si asi všimli, přidala jsem sem menší anketku, kde můžete hlasovat, co to je - prostě klikněte Kluk nebo Holka a pak Vote. Zatím tady vyhrává holčička, na anketce, co jsem dala na Facebook, je to zase kluk, tak uvidíme, co to nakonec bude. Ještě vám sem hodím nějakou fotečku pupíku, třeba to změní hlasování :-))) Děti v práci si myslí, že je to holčička a mám ji pojmenovat Kytička a nebo Motýlek :-)
Jinak za celou tu dobu, co jsem nenapsala, jsem měla další prohlídku a ultrazvuk a všechno vypadá v pořádku. Kopání zatím žádné neproběhlo, nevolnosti také ne, akorát teda bez polštářku nedám ani ránu, protože bolesti zad se mi teda nevyhly.. a to je mi jasný, že bude hůř.. :-)
No, jinak co se nakupování pro miminko týče, tak zatím ještě pořád nic nemáme, ale už se k tomu chystáme. Tchýně nám bude kupovat postýlku, tak nějak začneme pracovat na tom zbytku. Nějak se to s tím stěhováním nedalo všechno zkloubit. Teď už je ale všechno vybaleno, nastěhováno a zítra až se vrátím od doktora začnu šít nové závěsy. Na neděli George pozval kluky a holky od něj z práce, mě taky přijde jedna kámoška, tak jsem si říkala, že asi upeču štrůdl, ať to máme hezky s podzimní atmosférou a vůní :-) Samozřejmě budu i vařit, ale to ještě nevím co.. jestli vás něco napadne, tak to můžete hodit do komentářů, očekávám asi 20 lidí :-)
Až teda ušiju ty závěsy, tak vám to hezky vyfotím, ať trochu víte, jak to u nás vypadá bez toho hnusného nábytku, co tu ta paní měla :-)
Jinak mi taky na konci srpna začala škola. Původně jsem si chtěla brát dva předměty, ale jelikož jsem pak přišla na to, že budeme mít to mimčo, rozhodla jsem se zůstat u jednoho. Ono je toho nakonec až až - osm hodin v práci (neberu si pauzu na obed, protoze to bych tu pak byla hodin devet) a pak v podstatě třikrát týdně do školy.. a do toho jsme samozřejmě ještě měli to stěhování. Ale předmět je fajn, tenhle semestr mám Chování a Výchovu dětí, a zatím teda s jedničkama - včera jsme psali první test, tak to u nich snad i zůstane.
V práci všechno taky v pohodě, až na to, že jsme začali nový vzdělávací program a dali mi nové děti, mladší tříleté. No, řeknu to asi takhle - ty starší byly lepší, ale snad to nějak zvládnu. Plánuju pracovat stejně asi jen do Vánoc, tak už to tak dlouho nebude.
A asi už to s tím psaním dneska zabalím, aby si to Ivana nemusela tisknout a brát na záchod :-) Navíc píšu z práce a už se mi to tu začíná nějak budit.. až se odsud dostanu, dojdu koupit látky na ty závěsy a pak vám sem přihodím nějaké ty fotečky.. tak zatím :-)