Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Svatba

I z velké lásky dva se vzali a šťastně spolu žili... :-)

8 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Ježiši Lucinko. Mooooc gratuluju. Přeju vám hrozně moc štěstí a lásky a ať vám to vydrží do konce života. Vím, že ta pravá velká sláva teprv bude, ale už teď jste MANŽELÉ. Tak moc moc moc štěstí a taky moc krásných dětiček. Pa

  2. Dagmarka řekl(a)...
     

    Aneb jak z nevinneho okukovani souseda s peknym farem se vyklubala laska na cely zivot! :o)
    Vsechno jen to nej!
    Vypadate proste uzasne...

  3. Anonymní řekl(a)...
     

    Teda Luci, nestíhám vycházet z úžasu...Kdo by to byl řekl.(-:....Každopádně Vám přeju hodně štěstíčka a hlavně lásky. Ať Vám to výjde. Držím palce.

  4. Anonymní řekl(a)...
     

    Teda Lůco, normálně mě to posadilo zlehka na pozadí:+) Ani ses ty tajnůstkářko nezmínila, že něco takovýho chystáte, když ste byli tady v Hoře. Každopádně congratulation a přeju jenom to nej, nej, nej. ( občas i nějakou tu lehkou hádku, určitě znáš to s tim sladkym usmiřováním:+))))..) No ale to znamená, že ses tam vlastně usadila natrvalo, co? Písni až budeš mít čas, protože se mi vůbec nedaří tě na ICQčku odchytit. Hele tak zatim, pozdravuj manžela, a ať je na tebe hodnej ( kdyby ne, tak se ozvi a hned to vyřídíme:)..) a ať si tě váží! Každej den min dvakrát, abys mu moc nepřibrala. To taky není zrovna to pravý vořechový.

  5. Anonymní řekl(a)...
     

    Krásný fotky, moc vám to oběma sluší!! Taky gratulujeme a zároveň dovol abych politovala rodiče. Vím o čem mluvím.
    Hodně štěstí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Janee(máma Dáši)

  6. Anonymní řekl(a)...
     

    No rodiče už se litují, takovej jsem z toho pořád trochu rozpačitej...

  7. Anonymní řekl(a)...
     

    Čus Luci,docela žasnu,ale každopádně Ti přeji hodně moc štěstí a at je to ten pan pravý na celý život.Měj se páčko Hanina K.

  8. Unknown řekl(a)...
     

    Moc vam vsem dekujeme!!!

Okomentovat