Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Nezveřejněná novinka..

Tak to tedy konečně píšu. Většina z vás to samozřejmě již ví, ale já jsem chtěla ještě chvíli počkat, až to budu mít potvrzené trochu oficiálněji. No, teď už to snad ani oficiálněji nejde. Po docela dlouhém čekání jsem konečně těhotná. V sobotu to bude konkrétně 12. týden.
Dneska jsme byli poprvé u paní doktorky a viděli jsme mimčo na ultrazvuku. Fakt tam je :-) Nejdřív si tam jen hrálo a vrtělo ručkama a nožičkama, no a pak tam div že nezačalo válet sudy a dělat kotrmelce :-) Takže to bude asi pěkný divoch, jestli mu to zůstane. Pohlaví samozřejmě zatím nevíme, to nám řeknou asi za dva měsíce. Jinak paní doktorka říkala, že všechno vypadá v pořádku, mimčo teď měří 5.38cm.

14 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    To jste teda sikovny :D Gratuluju!
    Ivana

  2. Anonymní řekl(a)...
     

    Nějak mě to napadlo ještě před zveřejněním..:-)), tak ať je všechno v pohodě a zdravé! Soňa

  3. Dagmarka řekl(a)...
      Tento komentář byl odstraněn autorem.
  4. Annie řekl(a)...
     

    Jeeeeee, to je krásná novinka po krásném dni!!!!!!!! Moooooooooc GRATULUJU!!!!!! Kdy máš TP? a jsem zvědavá, jestli rozšíříš řady holčiček:DDD Mám pocit, že jiný pohlaví se na SPgŠ neumí:))) Jinak mě zajímá to, co Dashu:))) Budeš rodit tady nebo v USA?

  5. Unknown řekl(a)...
     

    Dasi, nakupovat jsem zatim nebyla, statecne odolavam :-) Se jmenama je to podobny, knizku jsme sice koupili, ale nikam jsme se stejne nedostali :-) Takze to vidim tak, ze budem cekat, dokud nam nereknou, jestli je to kluk nebo holka a pak to budem mit o pulku jednodussi :-)
    George ma samozrejme radost, rodice taky :-)
    Spatne mi bylo jen ze zacatku, ale spis tak nevolno, ani jednou jsem nezvracela.
    V tech ceskych zkratkach se vubec nevyznam, ale jestli TP je pro termin, tak ten mam 18.unora.
    No, a rodit budu samozrejme tady, nad tim jsem ani nepremyslela :-)

  6. Anonymní řekl(a)...
     

    Taky se připojuji ke gratulantům.
    Ale nějak se mi zdá, že chybí velké nadšení... Co na to rodiče? Taky si zoufají jako my, že si vnoučátko neužijí? J.

  7. Unknown řekl(a)...
     

    Rodice jsou na tom stejne a nadseni samozrejme je, jen to prvotni nejvetsi asi uz trosicku opadlo, jelikoz uz to vime temer dva mesice :-)) Ale radost mame samozrejme velikou, vzdyt jsme se taky pokouseli otehotnet uz od zari..

  8. Annie řekl(a)...
     

    jojo, TP je Termín Porodu, pardon, mám to vžitý.... No, budeš mít dáreček k narozkám:) o 14 dní dřív můžeš a věř mi, že si nebudeš přát nic jinýho :D Bříško se už začíná rýsovat, co?! Ale supr, že se ti vyhlo zvracený! Měla jsem to stejně jako ty, tak hlavně ať se ti vyhnou teď ty následující těhu obtíže! Myslím tím záda, tvrdnutí břicha, oteklý nohy, rozpínající se stydká kost-to fakt nikomu nepřeju-au a pod :))))
    JO, plán rodit v USA jedině schvaluju:)))) Tady rodit je sebevražda... :(((

  9. Unknown řekl(a)...
     

    Ani, tak ti predem rikam na jistotu, ze bolesti zad se mi nevyhnou :( Uz predtim to nebyla zadna slava a ted me boli i kdyz chodim.. a je mi jasny, ze to bude horsi.. takze se mam na co tesit :-)

  10. vousáč řekl(a)...
     

    Rodiče to samozřejmě vědí a těší se, že si konečně budou říkat dědku a babko. A když to vyjde, možná se přiletíme podívat.

  11. Annie řekl(a)...
     

    Tak to je, Luci, pech....mě to začlo dost kolem 14tt... a kolem 20tt se přidala ta stydká kost...no, co můžu poradit...holky si moc chválí ten podpůrný pás-sama jsem ho neměla, ale co jsem tak slyšela...nechtělo se mi utrácet přes tiskara...no a z mojí zkušenosti(záda mě taky braly i před tím), tak opět doporučuju a vím, že se opakuju, Crocs(nejlépe Cayman nebo Beach)... fakt se to zlepšilo tak o 90% a taky to byla jediná bota, kam se mi vešly oteklý nohy....máš výhodu, že je můžeš sehnat levně, sama jsem za první utratila 1200...nelíbily se mi, přišly mi odporný, ale na rodina.cz si to těhule chválily, tak jsem do nich šla a fakt nelituju a už mám i elegantnější modely:D stejně tak moje mamka a taky má po potížích se zády a klouby, Milan už je má taky a taky mu je líp, atp....jsem jak reklama, co :DDDD Ne, fakt, máme to osvědčený a fakt by ti to pomohlo a měla bych příjemnější těhotenství...

    joooo, už máš nějakou představu o kočárku? Ten jak jsem měla já, se nakonec projevil jako totální šunt...už je prodanej a předcházely tomu 3 reklamace...takže teď jezdíme se španělským Jané slalom pro-taktéž doporučuji! Měli jsme s mamkou totální jízdní orgasmus, jak jsme to pojmenovaly:DDD Fakt supr jízda, jede to samo, lehoučkej, skladnej, projede i terén a fakt kvalitka a údržba jako kolo, takže lehce opravitelný, když něco šmidrá..to u většiny kočárů dnes není a musíš reklamovat a jsi měsíc bez kočáru...

  12. Annie řekl(a)...
     

    píšu jak tatar...


    fakt by ti to pomohlo a měla byS příjemnější těhotenství...:))))

  13. Anonymní řekl(a)...
     

    Gratulace nejvetsi! Jsem jiz natesena na dalsi reporty o prubehu tehotenstvi... at vim co me jednou ceka :D :D

    Petra Pisi

  14. Anonymní řekl(a)...
     

    Ahoj Luci, moc Vám gratuluju!
    Vím, že si na srazu říkala, že se na to chystáte :-)

    Tak A´t bříško pekně roste!

    Karolína

Okomentovat