Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Jídelníček

Tak když ten víkend tak shrnu, tak po té konzumační stránce jsme si to docela užili :-)

Sobotní snídaně: smažené zelené banány s volskými oky
Sobotní oběd/večeře: knedlo vepřo zelo
Nedělní oběd/večeře: platýz s chřestovým rizotem a sýrovo-paprikovou omáčkou

5 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Je to nějaké bledé. Jak to maso, tak ty knedlíky, ty se nepamatuješ jak to vypadalo, když jsem to každou sobotu vařil doma já??

  2. Dagmarka řekl(a)...
     

    Vidím, že panu Vousáči už zase otrnulo... :o) Takové komentáře potěší, viď, Luci? :o) Já jsem právě dodělala rybičkovou pomazánku, jelikož kuřecí křídla, která měla být k večeři nějak zapáchala. Pak se spolehni na obchody... Už máš stěhovací horečku? Pa

  3. Unknown řekl(a)...
     

    je, rybickovou pomazanku bych si taky dala, a co teprve george, ten ji miluje :-)
    Stehovaci horecku zatim nejak zvladam, nemam zatim moc krabic, ale az je dostanu, tak to bude litat :-)
    P.S.: rodina vzdycky umi potesit nejvic :-)

  4. Unknown řekl(a)...
     

    jo, mimochodem ted jsem prisla na to, ze jen pul hodinky od Oklahoma City je v Yukonu Czech Hall, kde kazdou sobotu uci tancovat polku a kazdorocne maji v kvetnu "Kolache festival" a za dva tydny "Accordion Festival" a v rijnu "Czech Festival" tak snad obcas budemem moct zajit :-)
    To bys treba pristi rok na ten kolacovej festival mohla prijet a nejaky jim upect, protoze ty je mas tak dobry, az se lidem delaj boule za usima :-)

  5. Dagmarka řekl(a)...
     

    :o))) To snad ani nepotrebuje komentar.

Okomentovat