Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Papa a la Huancaina


Dneska jsem Georgovi udělala radost a uvařila peruánský předkrm - Papa a la Huancaina, což jsou vařené brambory se sýrovou omáčkou, obsahujícími různé druhy latinskoamerického koření. Mimochodem jsem si sáhla do oka prstem od čerstvé chilli, takže o zábavu bylo taky postaráno :-)

4 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    vypadá to hezky, to bych si klidně taky dala. Jo a feferonku v oku už jsem taky měla - úžasnej zážitek! :o)J.

  2. Dagmarka řekl(a)...
     

    Ajajaj! Luci... No a abys mi vyfotila to vepro knedlo zelo, to ne! :o) Asi se nam taky vraci zase ty bourky, dneska je tu od rana strasne posmourno. Nechtelo se mi vstavat, pripadalo mi to, ze je jeste strasne brzo. (Bylo pritom pul desate... :o(
    Asi mi vcera pomohl nas telefonat, protoze je mi podstatne lip! :o)
    Mejte se...
    D.

  3. Unknown řekl(a)...
     

    dasi, vepro knedlo bude az dneska, takze fotecka bude pozdeji :-)
    jinak nam uz se to tady zase docela vyjasnilo, takze je to lepsi, ale vcera to bourilo cely den...
    jsem rada, ze uz ti je lepe, zatim ahoj..
    Lu.

  4. Dagmarka řekl(a)...
     

    No jo, promin, ja jsem se nepodivala na datum, vis... :o)Diky za mail, pokusim se! :o) Hadej, co varim... Musela jsem donutit Mika, abychom dojeli pro vepro a zelo, knedlo mam jeste nejake z CR a uz se to vari... :o) Ja na to dostala tak priiisernou chut po tom, co jsi rikala, ze to budes varit!
    Co tatka? Uz se tesi domu, co...
    Zatim ahoj

Okomentovat