Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Jen tak ve zkratce :-)

Jelikož jsem tento týden už jeden příspěveček psala, tak dneska jen tak rychle, nic moc se toho od té doby totiž nestalo.
Včera jsem v podstatě celý den šila a dneska mám v plánu to samé. Udělala jsem dva ubrusy, záclony do kuchyně a asi čtyři utěrky ze zbytků. Přikládám tedy fotečku, jak teď vypadá naše jídelna, mám z ní radost (ty prostírky jsem koupila, i když vím, že se Georgovi asi nebudou líbit, ale kočka není doma, myši mají pré :-).
Ohledně Georgova odletu/příletu už se to zase změnilo, takže už nevím, čemu mám věřit, ale podle posledních informací to vypadá, že přijede ještě o čtyři dny dříve, což znamená, že příští víkend bude posledním bez něj, a proto jsem se musela dát do tolika šití - chci to mít všechno hotové, než se vrátí.
Tak už abych šla, mám toho dost. Mějte se všichni hezky a nezapomeňte písnout nějaký ten vzkazík :-)

3 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
     

    Moc hezke, vypada to podle me veseleji nez to predesle. Zaclona moc hezka, prostirky taky. Jak rikam, vesele. Mas tam pekne kvetinove aranzma! Ja zase nestiham prat, zehlit a varit, mame tu uz tu navstevu. Je to prima, vlastne nase prvni ceska rodinna navsteva! Mej se pekne a stastne cekani na George. (A nehon se tolik, jemu stejne pujde po navratu hlavne o Tebe a ne o zavesy! ;o))

  2. Dagmarka řekl(a)...
     

    Kde mame dalsi fotky? Jak se cinis? Co pribylo noveho? :o) Nam se prave rozbila klimatizace. Nastesti dnes nebylo 40, jen asi 31 a v noci prselo, takze se to da zvladnout. Ale kdyz se dari, tak se dari. Pred tydnem se nam definitivne rozbila lednice, ted ta klimoska. Takze se rozhodne nenudime! Mej se, pa

  3. Unknown řekl(a)...
     

    ahoj dasi, no, tak to si pekne uzivate... u nas se taky hodne "ochladilo", tak aspon ze tak, vid? :-)
    Zadne fotecky ted nemam, bohuzel pres tyden namam vuhec cas neco udelat, kdyz se vracim z prace minimalne v pet vecer :-) Tak uvidime, jestli ted neco o vikendu - muj posledni bez George!!

Okomentovat