Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Už se to blíží... !!!

Tak a už mám za sebou poslední víkend bez George!! Nějak mi to všechno uteklo, ale tak aspoň trošku shrnu, co se stalo v tomto týdnu.
Na začátku týdne jsme ve školce stěhovaly třídy a už to v životě nechci dělat :-) Dostala jsem třídu po kolegyni Heather, která oproti mě vůbec není pořádná a zorganizovaná, takže jsem celý týden v podstatě strávila uklízením toho binčusu, co mi tam nechala.
Ve čtvrtek jsem přišla na to, že mi před dvěma týdny propadnul řidičák. Tak jsem si ho v pátek chtěla nechat jít obnovit, jenže mě poslali někam jinam a tam se jen tak nedostanu - takhle, rozhodně se to nedá stihnout o pauze na oběd, takže si na to budu muset vzít nějaké volno. No, když mě Ashley (paní ředitelka) pustí ve čtvrtek domů dřív (o což jsem si požádala, protože se George vrací domů!!!!!!!!!!), tak to snad stihnu, ale záleží na tom, v kolik to bude hodin.
Jinak, přemýšlím, co ještě nového. Víkend jsem v podstatě celý strávila nakupováním a barvením vlasů :-) Jelikož se mi ta černá nesmyla, jak mi Chelsey (kolegyně) slibovala, tak jsem si v sobotu vlasy odbarvila. Bylo mi ale jasný, že mi z toho vznikne nějaká bláznivá barva, tak jsem si rovnou koupila ještě jeden odstín na přebarvení, to jsem ale dělala až v neděli, tak přidávám fotečku, jak jsem v sobotu měla vlasy jak rudou záři nad kladnem a v neděli už takové dohněda. Napravo vkládám anketku, co se vám líbí víc :-)
George přiletí ve čtvrtek, jak už jsem zmínila, nemůžu se dočkat.. :-)
Tak zatím, a hlasujte :-)

7 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Ahoj Lucko, nahodou jsem objevila tvuj blog pres pise.cz (konkretne pres kobliha.pise.cz) a urcite se sem budu vracet. Jsem totiz taky v USA. Neco o mne si muzes precist na ivana.pise.cz.

  2. Dagmarka řekl(a)...
     

    Tak jaky byl navrat??? Pozdravuj toho hrdinu!

  3. Unknown řekl(a)...
     

    no jo, uz to mame za sebou - to cekani :-) uteklo to, ale uz jsem rada, ze ho mam zpatky :-)
    P.S.: G. dekuje za pozdrav a taky zdravi :-)

  4. Annie řekl(a)...
     

    Ahooj Luci, teeeda ty se činíš!!!! Jídelna je supr! a přístírání je moc hezký!:) To je bezva, že máš manžílka doma, tak mu vyřiď pozdrav! Alespoň máš to čekání už za sebou...já právě čekám, ale za chvíli se mi vrátí z práce, tak to je o něčem jiným...
    jo a kdyby ses stěhovala ke mně, tak to bys vyděla to uklízení...moc tomu teď nedám a třeba taková koupelna, tak na tu dost kašlu...je totiž ve stádiu rozkladu a na jaře bude reko...kdybych začala kachličky trochu víc drhnout, tak mi to spadne na hlavu..:)

  5. Annie řekl(a)...
     

    ježiš, pardon za hrubici!!!!:) ruka chmatá tam, kam nemá...nojo-nejdřív to byla těhudemence a teď vykojenej mozek...:)))))

    takže VIDĚLA...:)

  6. Dagmarka řekl(a)...
     

    Pojem "tehudemence" je skvelej! Jinak Ti Anicko taky moc gratuluju k holcicce, je to stesti! At jste obe zdrave a stastne!
    Luci, co jsi na uvitanou varila? Ja ted varim o sto sest, jeste tu mame tu navstevu. Ale v nedeli uz jedou a v pondeli trada do skoly...
    Mejte se s Georgem pekne a uzijte si vikend!
    Pa, D.

  7. Annie řekl(a)...
     

    Dáši moc dík!!! jj, těhudemence je hlavně úžasná výmluva na tenhle stav, kdy člověku hrábne:) ze začátku neuvěřitelnej záhul a teď už si to užívám...:) už se směje, pozoruje hračky, dění okolo ní, pase koníčky...no, hlavně je složitý vymyslet zábavu takhle malýmu prckovi...za celý den mi dnes naspala asi 2 hodiny...byla vzhůru od šesti a usla až před chvilkou a ještě nemám jistotu, že fakt spí...vyžaduje 100% pozornost jinak řve...chvála vynálezcům šátků, lehátek a podobných věciček...:)-no tak tohle je ten vykojenej mozek...:) v hlavě mám prdíky a tak...a dřív mi to přišlo až směšný...hihi

Okomentovat