Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Pozdě, ale přeci :-)

Tak se omlouvám, ale nějak jsem to minulý týden nestihla - předminulý čtvrtek jsem na svůj počítač chytila pěknýho trójana, takže na něm nemůžu teď nic dělat a jsem ne Georgově. George mi to teď všechno předělává a maže, tak doufám, že to dobře dopadne, protože se mi nový počítač kupovat nechce. Ještě že už mám toho kluka svýho zpátky doma :-)
První víkend jsme si hezky užili, povětšinu však nákupně, ale samozřejmě jsme si zašli na hezkou večeři.
Týden mi zase utekl jako voda a už máme za sebou i tento třídenní víkend - dneska je svátek práce, tak jsem doma (na rozdíl od George už jdu ale zase zítra zpátky do práce, kdežto on zůstává doma až do 16. září - to se někdo má... - tak jsem mu na tento týden dovolila vařit, tak to snad přežijeme a snad se i něco naučí :-)
V úterý jsem šla k očnímu, a s překvapením jsem zjistila, že se mi tentokrát poprvé zrak nezhoršil! Od té doby také zkouším kontaktní čočky a zatím jsem s nima moc spokojená, takže tam zítra půjdu znovu a nechám si na ně napsat předpis.
V sobotu jsme byli zase nakupovat, ale tentokrát jsme se dívali po nábytku, jelikož bychom potřebovali nový gauč. Měla jsem jeden vyhlídnutý na internetu, ale stejně jsem se chtěla podívat kolem. A štěstí stálo při nás - našli jsme téměř stejný gauč, akorát že asi o dvě stě dollarů levnější, takže jsme si ho hned koupili. V úterý nám ho přivezou, už se moc těšíme. Také jsme k němu tedy koupili kobereček, tak až to všechno upravíme, přihodím fotečku.
V sobotu večer jsme šli s Georgovým kamarádem a jeho manželkou do klubu. No, už na to asi moc nejsem :-) Odešli jsme odtamtud něco po půlnoci a jelikož nebylo zas tak pozdě, rozhodli jsme se ještě zajít do kina na Můmii - konec jsem sice zaspala, ale jinak to nebylo špatný :-)
Níže přikládám jahodové lívanečky, nic moc jsme toho jinak zatím nefotili.
Tak zatím, pa :-)

11 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Taky porad nakupujeme a ja vzdycky najdu naky dobry "dealy" a to pak clovek neodola :-)
    A ty livance vypadaj jak kureci prsa. Az kdyz jsem si to zvetsila, videla jsem ten rozdil, ale cim jsou posypany?
    ivana.pise.cz

  2. Dagmarka řekl(a)...
     

    Orechy! Taky mi to nejdriv nedoslo. :o) Cau Luci, jak se mas? Vidim, ze se cinite a preju vam ty nakupy, ve dvou je to vzdycky prima. Chtela bych Ti zavolat, ale vikend jsem prosvihla a nevim, zda by se Ti to hodilo v tydnu, kdyz prichazis domu az v podvecer a jiste mas plno prace s veceri a tak podobne. Tak mi prosim pisni, kdy by to bylo OK. Diky! (Nebo nekdy cinkni a ja Ti muzu zavolat obratem zpatky.)Taky mate dneska tak vetrno? Sem dorazily pozustatky Gustava. Ma i prset, tak se docela tesim, uz mam toho vedra az po krk. (I kdyz, ne ze by tady ten dest nejak zchladil ovzdusi...) Pozdravuj George a brzo naslysenou!
    Pa...

  3. Unknown řekl(a)...
     

    Takze, livanecky vypadaji jako kureci prsa, protoze nejsou nacucany olejem jako ty cesky a jsou polity takovou "omacickou" z javoroveho syrupu a vlasaku :-)
    Dasi, brnknout muzes v podstate kdykoliv, asi tak po sesty - pracuju do peti a jelikoz ma George dovolenou, tak jsem to riskla a nechala ho varit - zatim to docela vychazi, tak se hoch asi bude muset cinit castejs :-)
    George zdravi - dneska jsme si pochutnavali na Milce od tebe (schovala jsem ji v lednici, abych na to nebyla sama :-)

  4. Anonymní řekl(a)...
     

    To já mám nejradši nacucaný olejem a posypaný skořicovým cukrem...:-(

  5. Dagmarka řekl(a)...
     

    Olej sem, olej tam, ja je delam na sadle! :o))

  6. Anonymní řekl(a)...
     

    Ahoj Lucko,
    už jsem tu párkrát byla na kukandě - odkaz na stránky jsi zanechala při návštěvě "u mě", jen jsem se nedostala k nějaké reakci - však taky začátek školního roku mluví sám za sebe. Teď by už mohlo být o něco líp.
    Jinak díky za virtuální návštěvu - potěšila mě.
    Pokud budeš chtít ozvi se na mail, budu ráda...
    Teď jsem zvědavá jestli se mi podaří ten příspěvek poslat, je to tu nějak jiné než jsem zvyklá:-))
    Zdraví Chmjorík z Inspirací a nápadů

  7. Anonymní řekl(a)...
     

    Já teda nevím, proč by lívance měly být nacucaný olejem? To jsem ještě neviděla.(To je rodina, všude samý sádlo...:o)) Každopádně, kdyby někdo neznal Káju Maříka, tak tam smažila paní Maříková lívance na octě, už jsem to zkoušela a je to OK! J.

  8. Dagmarka řekl(a)...
     

    To je dalsi knizka, kterou tu dost postradam! :o) Kaja se Zdenou. Dnes se nam vratil maly Usamecek. :o)U vecere olizovala mohutne nuz a mluvila o hadech. :o) To vis, maji tu zasobu hadiho jedu rovnou od zdroje... :o)

  9. Anonymní řekl(a)...
     

    Ahojky Luci, jak se pořád máš? Už jsi dlouho nepřidala žádnej příspěvek. Asi si užíváš George co ;-)?...Jo vlastně teď mi došlo, nejste vy v Čechách? Tak si to krásně užijte a těším se na článek a fotečky. Měj se krásně. Papa

  10. Anonymní řekl(a)...
     

    Ahojky Lucko, zdraví Tě Dj Vláďa z Jámy KH. Písnul jsem Ti mailíka, tak snad dorazil...Pá a buď happy. Vláďa

  11. Anonymní řekl(a)...
     

    Prosim te, jak sis dala na blog to odebirani novinek mailem? Ja to chci taky :-)
    Dik
    Ivana

Okomentovat