Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Jednodenní prázdniny

Tak nám včera začalo pršet a jelikož byla pořádná kláda, měli jsme pěknou ledovku. Když jsem se večer doklouzala domů, volala mi Amanda (zástupkyně), že budeme mít dnes spolu s ostaními školami zavřeno. George také nemusel do práce, tak jsme si hezky přispali a venku pořát mrholilo a pak začalo i trošičku sněžit. Taky už bylo na čase. Letos ještě nesněžilo. Udělali jsme si tedy takový hezký odpočinkový den, ráno jsem upekla bábovku a večer jsem se pro změnu vrhla na něco čínského (George pořád říká, že jsem v minulém životě byla nějaká asiatka, protože asi každá druhá - maximálně třetí, večeře je buď thaiská nebo čínská). Tentokrát to bylo Lo Mein, a byla to dobrota, tak přidávám fotečku, jelikož už jsem tu dlouho žádné jídlo neměla..

2 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
     

    Tak se Ti to, jak vidim, vyvedlo. Vypada to pekne, mam hlad! :o) Asi si budu muset taky neco vytvorit. Nam tu prsi ted a krasne to primrza. Takze mozna prazdniny i zitra... Uzij si zitrejsi den: Vsechno NEJ!
    Pac a pusu, zdravi i Voracci.

  2. Anonymní řekl(a)...
     

    On ten Jirka má asi pravdu. Skutečně to vypadá dobře a čínsky. Tak ještě do třetice všechno nejlepší k narozkám!!!

Okomentovat