Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Bláznivé počasí.. :-)


Tak bych asi tentokráte začala u počasí, které se tu opravdu zbláznilo. Minulý týden jsme si až do středy užívali třicetistupňového počasí a ve čtvrtek na to začalo sněžit. K tomu jsme ještě v neděli před tím měli takové menší zemětřesení. Nic se nikomu nestalo, jen se nám otřásla postel :-)
Tady jsem vám dneska vyfotila strom před domem a říkám si, že bych asi měla vytáhnout ven George, aby mě pod ním políbil, protože na prvního máje už to zase bude všechno odkvetlé, jako vloni :-)
Na víkend už se nám počasí ale zase trošku zlepšilo (bylo kolem dvaceti) a tak jsme mohli uskutečnit všechny naše plány. V sobotu jsme byli u jednoho kamaráda, kde jsme vařili, tak si všichni pochutnali na mých biftečcích a v neděli ráno jsme spolu s několika kamarády odjížděli do Texasu do Six Flags, což je zábavní park plný horských drah a různých atrakcí. Užili jsme si to do vyčerpání a druhý den zase hurá do práce. Tam, jelikož jsou tu zrovna jarní prázdniny, je to zrovna taky pohoda. Není tolik dětí, a tak vždycky pošlou některé učitelky domů. Na mě vyšla řada dneska, takže jsem si ještě zašla do knihovny a v jednu už jsem byla doma.
Rozhodla jsem se, že zkusím vzít s sebou Benjiho na kolo, jestli to bude stíhat. No, asi takhle - moc nám to nešlo, takže jsem to musela otočit a vzala jsem ho na procházku.
Takovou špatnou částí týdne byl včerejšek. Jelikož je moje auto v opravně na vyklepání po loňských kroupách, řídím teď Georgovo. Jenže to je o dost nižší než moje, a bohužel jsem si to nějak neuvědomila, když jsem parkovala a najela jsem na chodník. No, to by možná ještě nebylo tak strašný, kdybych bývala potom necouvla a celý přední blatník neprasknul a nezůstal na tom chodníku. Takže budem muset kupovat nový. Co se dá dělat, tenhle už stejně potřeboval vyměnit...

5 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Prezilas ty, auto i Benji, a jeste mas den volna!

  2. Anonymní řekl(a)...
     

    To je jasný. Blatník potřeboval vyměnit. A nechtěl ještě vyměnit zadní nárazník? A co dveře? Ty by taky mohly být nové.

  3. Unknown řekl(a)...
     

    ne, zbytek auta by mel byt dobry, ale hned potom, co jsme to auto koupili jsme si vsimli, ze ten blatnik neni v nejlepsim stavu.. george uz to jednou opravoval, a prave proto mi rikal, abych si dala bacha a neparkovala na chodnik... a byl to takovej ten plastovej typ, takze jsem to ani nepromackla, proste to prasklo..

  4. Renca řekl(a)...
     

    Teda Lucko ty mi neco rikej o tom, ze nepisu, a co ty? :-D Koukej taky zase neco pridat :-). Mej se krasne, pacek

  5. Unknown řekl(a)...
     

    :-)))) Ja vim, ja vim.. uz se na to dobu chystam, mam hned nekolik veci, co bych sem chtela napsat, ale nestiham.. :-) Tak snad dneska az se vratim z prace.. :)

Okomentovat