Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Všechno možné...

A teď tedy jen takové shrnutí..
V práci všechno při starém, snad až na to, že té mé kamarádce a zároveň zástupkyni, Amandě, se v úterý narodila krásná holčička, Elissa, vážila 2,94 Kg.
Včera jsme byli s několika kamarády oslavit Georgovy narozeniny. Vybrali jsme japonský steak house, Yamato a byli jsme ohromně spokojeni. Kuchař naše jídla vařil přímo před námi, při tom nás pobavil pár vtípky, málem nám ohněm spálil obočí a také jsme chytali krevety pusou. No, sama jsem se (a George koneckonců taky) překvapila, že jsem tu, co mi hodil chytla :-) Byl to moc prima večer, zase tam budeme muset někdy zajít :-)
Minulý týden jsme také vzali Benjiho k veterináři na přeočkování a pak také ke psímu "kadeřníkovi" na takový menší sestřih. Takže mu teď konečně můžeme vidět do očí :-) Jinak samozřejmě roste jako z vody, už přibral víc než kilo... George se ho snaží naučit pár triků, takže už si sedne, lehne, a teď je v procesu překulení :-)
Také jsme v neděli koupili novou polici do "Benjiho pokojíčku" a hezky to tam přeorganizovali, takže už to tam má kluk pěkný.. :-)
Jinak na příští víkend máme spoustu plánů, snad to všechno zvládneme, a snad nám vydrží krásné počasí - od čtvrtka si užíváme až třiceti stupňů :-)

2 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
     

    Ahoj Luci!
    Tak za prve, Georgovi prejeme opozdene vsechno nejlepsi k narozeninam!!! (S velkou omluvou). Hlavne, ze jsem se Te na to ptala uz asi pred tydnem na texasance a pak to takhle zvoru. (Mam ho i napsaneho v kalendari! :o)Meli jsme tu takovy mensi kolotoc, ale to az nekdy ustne. Takze se jeste jednou moc omlouvame a dodatecne VSECHNO NEJ!

  2. Annie řekl(a)...
     

    Ahojky, taky přeju dodatečně Geogovi narozením všechno nejlepší!!!
    Koukám, že hafík je šikulka! Nám se nepodařilo Andyho naučit ani sedni...ví, co se po něm chce, ale prostě to neudělá...jinak my teď měli perno...Andy musel jít bydlet k ségře, tak jsem to strašně obulela...moje první dítě....jenže u mamky zničehonic vyběhl ze dveří a do krve rafl sousedku...mě taky párkrát rafl, ale přešla jsem to-vzala jsem mu kořist a tak, ale tohle ne...navíc se tu Neli začíná plazit, za chvíli poleze a on se každý den počůrával třeba i hodinu po návratu z obří procházky a pokakával se a to už fakt nešlo...tak mám psí absťák...nikdy jsem si nemylsela, že se budu muset vzdát pejska, ale Milan už byl pomalu na rozvod...on byl ten, kdo sa nechtěl a povolil...no, jsou to 2 týdny a ještě teď je mi z toho těžko...v rodině jsme měli kolem 10ti psů, ale tenhle je fakt nad naše síly...chjo...

Okomentovat