Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Sama Doma...


Tak mi to zase nějak trvalo, ale už jsem tady :-) A asi bych začala navázáním na poslední příspěvek. Takže, co se počasí týče, je to tady pořád jak na horské dráze. Stromy už odkvetly a minulý víkend mi zavřeli na den školu, protože jsme tu očekávali sněhovou bouři. No, nakonec teda bylo hnusně, sněžilo, ale půl metru slibovaného sněhu se nekonalo. Ještě to tak :-)
Místo školy jsme tedy v sobotu dovezli Benjiho ke psímu "kadeřníkovi", dostal první velký sestřih po celém těle (ne jen prdku, tlapky a obličej jako obyčejně :-) Když jsme na něj čekali, došli jsme si do jedné pekárny na snídani a pak mě chtěl George vzít do jednoho autobazaru, ukázat mi tam auto, na které viděl reklamu. Nějak se to rychle semlelo a Benjiho jsme si jeli vyzvednout v novém autě :-) Takže já mám pořád to svoje, ale to Georgovo jsme místo opravování blatníku vyměnili za to nové. Teď s tím jeho ale jezdím já, protože George odveleli na pětitýdenní školení do Mississippi. Takže si užívám poklidné domácnosti, v podstatě bez vaření, uklizeno už mám a včera jsem začala chodit do solárka. Tak snad než se George vrátí, bude to na mě aspoň trochu znát.


.......................................................................................................

10 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    A George o tom vi, ze jezdis jeho autem?! Vzdyt to zas nekam naperes :D
    Ivana

  2. Unknown řekl(a)...
     

    1. George o tom samozrejme vi, protoze jak asi bych se jinak dostala do prace, kdyz on odjel mym autem do Mississippi..
    2. Nikam jsem to nenaprala, jen jsem si v tu chvili neuvedomila, ze je jeho stary auto strasne nizky oproti mymu a v podstate jsem zaparkovala na chodniku.
    3. Delas, jak kdyz tady bouram auta kazdy tyden...

  3. Anonymní řekl(a)...
     

    1. Ale vzdyt ja vim, proto jsem tam dala toho smajlika ":D", abys pochopila, ze je to vtip.
    2. Jak mam asi vedet, ze George odjel tvym autem?
    Ivana

  4. Dagmarka řekl(a)...
     

    Hezky pekne, Luci! Tak to vam moc preju (to pekny auto!), to odlouceni ne, ale snad to rychle utece. Mne to taky utika, ani nevis jak. Za chvili uz to tu bude!!!! :o) Jak se Ti libi ve skole? Predpokladam, ze jsi tam za hvezdu... To vis, my s nasi evropskou inteligenci...;o)
    Mej se, pa.

  5. Unknown řekl(a)...
     

    no, to odlouceni utece jako voda, ani si to nestihnu uzit :-) A ani se mi nechce verit, jak to utika tobe, Danica tu bude kazdou chvili..
    skola me zatim bavi, i kdyz jsme dostali strasnou spoustu ukolu, nevim, jak bych to stihala, kdybych tech predmetu mela pri praci vice - hlavne budem muset chodit i na pozorovani do skolky, takze to zabere fakt dost casu..
    no, ale posledni hodinu mam myslim nekdy v pulce kvetna, a tou dobou uz tu Danica bude, tak se mi pak nejak ozvi (je mi teda jasny, ze nebudes stihat, ale kdykoliv se k tomu pak dostanes) a domluvime to a my se na ni prijedem podivat.. :-) S prespavanim si hlavu nedelej, budes toho mit i tak dost, bud bychom jeli domu nebo nekde treba prespali v nejakem hotylku :-)

  6. Anonymní řekl(a)...
     

    Moc pěkné autíčko :-)
    Sonja

  7. Anonymní řekl(a)...
     

    pozor na to 'solarko' Luci, delaji se potom puchejre a rakovina kuze.

  8. Unknown řekl(a)...
     

    to po slunicku taky.. :-)

  9. paul řekl(a)...
     

    taky je nový zákon, solarium až od 18-ti let...
    mít za muže vojáka, to není zrovna v Americe dobrej tah :D

  10. Unknown řekl(a)...
     

    no, tak od mych osmnacti uz je to nejaky ten patek, tak se me to netyka.. a na letectvo si vubec nemuzu stezovat, vim, ze je to risk, ale co v dnesni dobe neni, na druhou stranu mame financni jistotu a spoustu dalsich vyhod, takze zatim pro me porad prevazuji klady nad zapory, co se americkeho letectva tyce..

Okomentovat