Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Jak jsem se pomamila.. :-)

Ještě jsem vám chtěla ukázat fotečku nejnovějšího výtvoru, kde jsem se jednoznačně pomamila :-) Minulý týden jsem koupila flauš a ušila takový spacáček pro mimčo. Ze zbytku jsem ještě spíchla čepičku. Je to sice takový obr, ale aspoň si pak prcek bude moct nožičkama kopat až do aleluja :-)

6 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Jeee, to je hezky. Jen skoda, ze maj ty medove usekany hlavicky :)
    Ivana

  2. Unknown řekl(a)...
     

    dik.. ja vim, jenze ono to proste jinak neslo.. medove na ty latce byli uz nasiti a bez sekani hlav to neslo.. :)

  3. Annie řekl(a)...
     

    Ahooooj! To jsi šikulka! Moc krásný! Tady bych takovou látku nesehnala ani náhodou...taky jsem začala trošku šít-mamka mi darovala svoji starou kufříkovou Ladu:D
    A co jinak? Vše ok? Už jsem moc zvědavá!

  4. Anonymní řekl(a)...
     

    Hezký :-) Mě by to nebavilo, asi si to radši v budoucnu koupím v obchodě, ale jinak je to pěkný. ;-)

  5. Dagmarka řekl(a)...
      Tento komentář byl odstraněn autorem.
  6. paul řekl(a)...
     

    pěkný, jsi šikulka, moje žena by ti asi řekla podle tvaru břicha co to je, vystudovala porodní bábu, ale podle kopání že je děťátko zatím líné, se říká že je to kluk. Holky jsou víc divoké.

Okomentovat