Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Takové menší shrnutí.. :-)


Na zítřek nám hlásí pěkné mrazy, tak jsem si říkala, že se radši ozvu, než se nás Mrazík dotkne svou berlou mrazilkou :-)
V sobotu jsme konečně vymalovali pokojíček pro Lexie, je to taková hezká žlutá. George při té příležitosti hnedka sestavil tu postýlku, takže už to tam má holka skoro připravené. Snad se také konečně brzy dostanu k těm závěsům, co bych jí tam chtěla ušít, a až to pak bude hotové, vyfotím vám to :-)
O víkendu jsme také měli zmíněný minikurz o kojení. Dozvěděli jsme se spoustu užitečných informací a taky to byla docela sranda, protože si tatínkové museli nasadit prsa a taky si zkoušeli kojit panenky :-) Škoda, že jsem neměla foťák...
V pondělí mi jinak začla škola, můj dvoutýdenní kurz počítačů. Zatím je to dost jednoduché, ale jednotlivé úkoly zaberou dost času a kvůli té délce kurzu musím denně odevzdat minimálně dva. Zítra si půjdu do knihovny napsat první testík, na pondělí jsem si naplánovala hned dva najednou, abych si trošku ušetřila cestu a pak už mi bude zbývat jen jeden. Kurz končí příští pátek, tak už se těším, jak se pak vrhnu na to šití.
Zítra jdu, teda spíš se povalím, na prohlídku k paní doktorce a pak večer začínáme ten porodní kurz, tak uvidíme, co bude muset George nosit tentokrát :-))
P.S.: Na fotečce dnešní čínská večeře, co jsem ukuchtila - žebírka ve sladkokyselé omáčce. Mňamka to byla.

3 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Ahojda,na tve stranky jsem narazila nahodou,moc krasne:-)nechces sem dat ten recept na ta zebirka?vypadaji uzasne.:-P

  2. Dagmarka řekl(a)...
     

    No, tak, sup sup, ne? :o) Mas tu nove ctenare a obdivovatele a recept nikde! :o))
    Vsichni Ti k Tvym narozeninam prejeme jen to nej, hlavne, at jsi Ty i Lexie zdrava, stastna a spokojena! At to zkratka vsechno dobre dopadne a je tu na svete o jednoho "bucla" vic! :o))
    Oslavte to a nezapadejte tim snehem! :o)

  3. Unknown řekl(a)...
     

    2 Anonymní: Moc děkuji za návštěvu, recept už tu visí :-)
    2 Dáša: Díky za přání, Dáši, už to doháním, snad toho dneska zvládnu víc, než jen ty recepty, jsem nějak pozadu.. :-)

Okomentovat