Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Novinky mojí rodinky :-)

To jsem si říkala, že budu v tom dopisování aktualitek trošku pilnější a ono nic.. :-)
Minulou sobotu jsme s Georgem jeli do bazaru a nechali jim tam obě dvě naše auta a odvezli si stříbrnou 2010 GMC Acadia. Tady pár foteček. Rozhodli jsme se to vyřešit takhle, když nám letectvo zaplatí převoz jen jednoho auta. Tohle bude moje a George si pak v Německu koupí nějakou ojetinu. No, ale tohle je krásný, co si budeme povídat.. máme z něj s Georgem radost.. kufr se otvírá sám už z dálky, po zmáčknutí čudlíku na klíčích, na zpětném zrcátku máme kameru, která se zapne, hned jak zařadíme zpátečku a auto má celkově tři řady na sezení, přičemž samozřejmě kromě té první, se dají všechny sklopit úplně na plocho. Celkem se nám do auta vejde tedy osm lidí, to abychom vás měli v čem vozit, až se za námi do toho Německa přijedete podívat :-)
Během týdne k nám také přišla paní z realitky, hezky si to tu vyfotila a od pátku je náš dům na prodej. Tady je odkaz na virtuální prohlídku: http://www.propertypanorama.com/mls.asp?id=104620. Zatím jsme tu měli jen jedny lidi a žádnou nabídku, tak snad se to zlepší a rychle se to prodá.
V pátek ráno mě vzbudilo šlapání po střeše - pokrývači a chlap z pojišťovny to tu byli okouknout. Tak snad začnou brzy, i pojišťovák to odkýval, že potřebujeme novou střechu. Pak také přišel chlap na čištění a opravu koberců, tak se nám to tu jen blejská :-)
V pátek jsme také šli na večeři do Yamato, a představ si, Vousáči, že nám vařil ten samej kluk, co posledně, akorát se u toho tak nepotil.. :-)
Jinak počasí už tu máme krásné (krom teda pár tornádek minulý týden), pořád kolem 27°C, sluníčko svítí.. tak jdu poslat George rozpálit gril, uděláme si nějaké hamburgery :-)

3 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Hezky ruzovy blog - to se mi libi :-) Jen k tomu studiu se uz asi v lete nevratis - to bys mela opravit.
    Auto pekne, ale ja bych se takovyho obra bala ridit.
    Ivana

  2. Unknown řekl(a)...
     

    diky :-) tak jo, uz jsem to opravila... :-) a prave naopak, vetsi by bylo sice uz moc, ale takhle je to akorat.. bezpecnejsi nez mala auta..

  3. vousáč řekl(a)...
     

    Jen jestli se mu to taky tak povedlo to jídlo.

Okomentovat