Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

14. únor 2006

Den svatého Valentýna je američany dle mého názoru naprosto zbožňován. Již více jak měsíc před tímto datem jsou obchody plné různých dárků a dárečků, pro něj, pro ni, pro rodiče, pro děti, pro učitele a vlastně úplně pro všechny... o přáníčkách nemluvě... prodejci se v nabídkách předhánějí.
Od dětí jsem dokázala přikázáno, že jim musím koupit dárek - a já bláhová si původně myslela, že jim udělám Valentynky... jenže to by jim nestačilo, tak jsem nakoupila a bylo plno radosti...
A kdo udělal radost mě? No, kdo jiný než George... pozval mě k sobě na večeři, kterou sám vařil. Polévka byla výborná, hlavní chod bych téměř nezmiňovala (špatné to nebylo, ale na pochvalu to není) a jako desert jahody v čokoládě... no, umí si mě rozmazlovat, kluk jeden... :-)

11 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    ...kluk jeden Peruánskej...:-)))

  2. Dagmarka řekl(a)...
     

    Luci, to bylo tak fajn s Tebou mluvit! Jeste jednou mockrat diky! Mame uz asi dva tydny takovou mizernou naladu, ale Ty jsi mi ji 100% zlepsila! Uzdrav se a mej se moc hezky!
    Ahoj, D.

  3. Anonymní řekl(a)...
     

    Ani nevíme že jsi nemocná??

  4. Unknown řekl(a)...
     

    to vousac: uz je to v pohode, stacilo se vypotit... :-)

  5. Dagmarka řekl(a)...
     

    Jezis, ja tady roznasim zpravodajstvi...

  6. Anonymní řekl(a)...
     

    To je dobře, alespoň někdo nám to práskne :-)))

  7. Dagmarka řekl(a)...
     

    No jo, praskat se nema, ale hlasit se to musi, ne? :o))

  8. Dagmarka řekl(a)...
     

    Luci, dik za sms a za podporu! Jak jste dneska oslavovali ty narozky??? Jeste jednou vsechno nej! Teda Georgovi. :o)
    Diky moc, mej se! D.

  9. Unknown řekl(a)...
     

    Ahoj Dasi, vubec nemusis dekovat, to je preci samozrejmost - a dela mi to opravdu radost, kdyz se pak dozvim, jak uspesna jsi byla.. :-)
    George moc dekuje za prani - no, bylo to prima - vzala jsem ho na veceri, udelala jsem mu pranicko a jeste dostal lava lampu, kterou si uz dlouho chtel koupit... - vypadal moc spokojene :-)

  10. Dagmarka řekl(a)...
     

    Byli jsme s Mikem v Barnes&Noble, tak jsem na Tebe vzpominala! :o) Hlavne u dopisnich papiru, diaru a zapisniku...:o) Dneska jsem si koupila ucebnici na psychologii - 103 dollaru!!! A to mi bude vhod jenom na jeden kurz. No, ale stejne si ji necham, protoze jestli se tomu budu venovat (a jako ze to planuju!), tak se mi bude stejne hodit. Ale je to dilo! Kdyz si predstavim, ze tech "kurzu" celkem budu mit 60... (nez dostanu Bakalare) a jestli na kazdy budu potrebovat podobne predrazenou knizku, no potes! Asi je budu obratem zase prodavat.
    No, tak nic, jen jsem Te chtela pozdravit a poprat moc hezky den!
    Mej se, Luciku,
    pa, D.

  11. Unknown řekl(a)...
     

    Ahoj Dasi,
    no jo, s tema knizkama je to strasny, moje stala $80 (paperback!), ale koupila jsem si ji na internetu za ctyricet, pouzitou, ale kdo na to kouka.. mozna si ji taky necham, ale jeste uvidime...
    kazdopadne ty ceny jsou strasny.. George plati jen za knizky kazdy semestr pres $500, kdyz si to prepocitas, tak to je neuveritelny...
    Tak se mej krasne, taky na tebe kazdou chvili vzpominam... papa, Luci

Okomentovat