Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Bábovka jako od babičky - a nebo ještě lepší? :-)

V časopise jsem našla recept na kávovou bábovku, který mě doslova nadchnul - dokonce až tak, že se mi i zdalo, jak už peču :-) Tak jsem se na to vrhla a dopadla naprosto výborně, zítra to babičce přeložím do češtiny, ať máte něco nového/dobrého ke snídani.

4 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Ahoj,mohla bych taky poprosit o recept? Bábovka vypadá opravdu skvěle.Teď asi moc času nemáš,ale až si najdeš chvilku byla bych ti moc vděčná.Moje email.adresa: petra@geishax.net
    Předem opravdu moc děkuju.Petra (P.)

  2. Unknown řekl(a)...
     

    Ahoj Petro,
    dekuji za navstiveni stranek. Recept na bobovku by se tu mel objevit, co nevidet, ale posilam ti ho take emailem.
    S pozdravem, L.

  3. Dagmarka řekl(a)...
     

    Teda, teda, Martho Stewart... :o)) Prave jsem vyrobila jednoho zpivajiciho andelicka, az ho vyfotim, poslu dokumentaci. :o) Mike si povzdechnul a pravil, ze jsme jeste mnohem horsi nez ona! :o) Zatim papa, D.

  4. Unknown řekl(a)...
     

    tak to jsem zvedava, Dasi, uz se tesim na fotecku.. :-)

Okomentovat