Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Překvapení

Tak už jsem 4 týdny bez manžela a nemůžu se dočkat, až se uvidíme.
24. října odlétám na týden k Dáše, kam už se také moc těším a potom už hurá za Georgem do San Antonia, kde on si "užívá" svůj výcvikový tábor. Vede si moc dobře, byl zvolen velitelem jednotky a na slavnostní přehlídce bude mašírovat v první řadě... jinak ještě dvakrát zlomili nějaký rekord v kuchyni - byli tam od třičtvrtě na čtyři ráno do sedmi do večera.. ještě musím zjistit, co tam dělali :-)
Teď čekám, jestli mi, pacholek můj, zavolá :-) Tak doufám. Tento týden jsem od něj dostala tři dopisy a dvakrát se mu podařilo brnknout - konečně.
A tak jsem tomu svýmu klukovi připravila takové malé překvapení. Už na mě dobu škemral linecké, tak jsem to ve čtvrtek ukuchtila a snad se stihne rozležet a bude chutnat! :-)

7 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Asi škrabali brambory v tý kuchyni...:-)))

  2. Dagmarka řekl(a)...
     

    To vypada krasne!!! A jaka uzasna krabice! Ty jeden estete! Amici by to prodavali za x desitek dollaru na Valentyna. Vidis, ceske rucicky... :o)
    Uz se tesime! Dneska jsem Ti psala SMS, ale pak mi doslo, ze uz asi nemas ten puvodni mobil. Uz Ti pripravuji povleceni a tak podobne, jeste Ti musime taky vytvorit nejakou Halloweenskou vyzdobu. (Neboj, my nejsme na zadne nechutnosti v podobe kostlivcu a netopyru.)
    Zatim pa, D.

  3. Anonymní řekl(a)...
     

    Lucko, mám radost za Dášu, že se konečně uvidíte, když jste tam v té dálavě tak samotné. Není nad spřízněnou českou duši!
    A jak jsem si s dovolením přečetla, manžel (krom toho, že je to fešák) je navíc ještě šikula - Gratuluji!
    Užijte si to holky! Pa mamina(Dášenky)Janee

  4. Dagmarka řekl(a)...
     

    Je, ahoj Dasenky maminko! :o) Ja mam taky radost, ze tu bude nekdo hezky cesky... A taky hezky a cesky. Cha, jeste tak mit ty carky, aby to clovek rozlisil. :o))
    Jdu na ucivo! Ahoj, Dasenka. Dcerunka maminky Janee. :o)

  5. Unknown řekl(a)...
     

    Ahoj Dasi a maminko Dasi :-)
    Moc dekuji za vzkaziky, taky uz se moc tesim.. :-)
    No, Dasi, tak ta krabice je opravdu od lonskeho Valentyna - take od lineckeho, ale tenkrat jsem ho udelala ve tvaru srdicek.. :-) Tak jsem ji oprasila, radost udela at je nova nebo ne :-)
    Jinak na tom starem cisle uz me opravdu nezastihnes a kdyz uz jsme u toho, tak se ti moje nove bude jeste hodit: 201-675-1589
    Jeste jsem se chtela zeptat, jestli me budete moct vyzvednout z letiste nebo si mam najit nejaky spoj?
    Tak se mejte vsichni moc hezky, ja letim do postylky, protoze uz je pozde a zitra me ceka New York, kam si jedu zaridit nejake papiry na cesky konzulat.. papapa

  6. Dagmarka řekl(a)...
     

    Jasne, ze SI Te vyzvednem!!! Moje cislo: 214-563-9571. Jeste Ti mailem poslu nasi adresu, jenom abys to mela pro vsechny pripady.
    Tak zatim papa, D.
    PS: Hodne stesti na konzulate. Ja vzdycky mluvim s takovou unilou slecnou...

  7. Unknown řekl(a)...
     

    Ahojky Dasi, moc diky za mailika.. no, na konzulate jsem moc nepochodila, musim tam v pondeli znovu.. :-)
    Zbytek pisu do maila ;-)

Okomentovat