Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Čerstvá zásilka z New Yorku

Jen Dáša může vědět, kolik takový balíček udělá radosti :-)

3 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
     

    Jeee... Ale ja bych tam urcite mela navrchu misto pudinku kofilu nebo tatranku. A nebo treba taky uherak! :o)) Musim se taky zase kouknout na ty jejich stranky, uz jsem se dlooouho nedivala. Tak se das zase do peceni, vid? Co je na planu na tento vikend?

  2. Unknown řekl(a)...
     

    No, bylo pred vyplatou, tak jsem to nechtela prehanet :-)
    A tento vikend je v planu narozeninovy dort pro George :-)

  3. Dagmarka řekl(a)...
     

    Tak uz slavite, no jo vlastne uprostred tydne to nejde. Ja jsem ted upekla taky jednu buchtu - cesky recept od maminky... :o) Ale jeste ani nevim, jak se mi povedla ci nepovedla. Mike je na letisti, tak ji nakrojime, az se vrati. Georgovi prejeme vsichni jen to dobre, hlavne, aby vam uz vsechno vychazelo jen hladce a byli jste stastni a spokojeni. My zase resime hadej koho, toho s tema boulema za usima... Ehm ehm... :o) No nic. Mejte se a poradne to oslavte! Pusu,D.

Okomentovat