Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Červencová trocha Vánoc

aneb "Co bych pro tchána neudělala"

6 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
     

    No hezky pekne!Takova prava ceska zena v domacnosti. Teda asi tak pred par lety, pochybuju, ze nejaka ceska holka by v dnesni dobe vytvarela cukrovi pro tchana, sila, varila a delala proste vsechno to, co Ty. ;o) Vypada to hezky, mas to jak do casopisu.

  2. Unknown řekl(a)...
     

    Moc diky Dasi, no, ale nenechavej me v tom samotnou, vzdyt ty to vsechno delas taky :-) (a jeste mnohem vic)

  3. Anonymní řekl(a)...
     

    No, Dáše to zase začne, v neděli mi Carolinedůvěrně špitla, že se těší domů na guláš....J.

  4. Dagmarka řekl(a)...
     

    Tak ten zrovna vari i jeji maminka, tak nevim, nevim. :o) Ale buchty se pecou jenom u nas! :o))

  5. Anonymní řekl(a)...
     

    Ahojky, tak mám po dlouhé době čas..jsem nemocná...v tom našem open-airu jsme skoro celý callcentrum na neschopence..:) je jich tam chudáků 5 z 16..:)Toť k chřipkové epidemii:))) Copak vyvádíte tam za oceánem?? A mimochodem nejste jediné hospodyňky:) já s taky hlásím. mám nechutný směny a stejně každý den vařím a když dá O2 volný víkend, tak se vrhnu do pečení, ale bez mučení přiznávám, že to moc často není...teď mi pro změnu napařili 5!!! týdnů bez 2 volných dní u sebe!!Takže mám volný vík až 1. a 2. září!!! zatim paaa Aňa

  6. Unknown řekl(a)...
     

    Ahoj Aničko, jsem ráda,že se ozýváš, koukám, že to máš opravdu hodně nabité, no, snad ti je lépe a tu neschopenku si aspoň hezky užiješ :-)
    Já se mám vcelku hezky, dneska jsem byla u imigračáků na snímání otisků prstů, tak už se mi to snad všechno začne hýbat a budu moct brzy přijet a začít pracovat.
    Jinak jsem také bohužel zjistila, že mi neprodlouží řidičák a budu muset dělat všechny testy znovu. Takže už to vcelku bude můj třetí řidičák!! No, jo, asi je mi to souzený, dělat všechno minimálně dvakrát :-)
    tak se měj zatím moc hezky, zase někdy písni a třeba pošli nějaké fotečky.

Okomentovat