Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

'-.-'-.-'-.-'-.-'-.-'-.-'-.-'-.-'-.-'-.-'-.-'-.-'-.-'-.-'-.-'-.-'

Tak konečně musím taky něco písnout :-)
Co se minulého víkendu týče, byl takový pracovně-filmový. Dvakrát jsme šli do kina, a to konkrétně na filmy Žij lehce nebo zemři těžce, což byla samozřejmě Georgova volba, ale nakonec to bylo docela dobrý. Druhým filmem byl Evan Almighty, který byl také fajn, ale očekávala jsem lepší :-)
No, a neděle už byla čistě pracovní. Já jsem šila potahy na naše otománky, jak jim babička říká bombónky :-) a George konečně natřel tu skříň na televizi a musím říct, že se nám oboje povedlo, už ten obývák začíná vypadat docela k světu :-) Ještě chceme koupit knihovnu (pak teda budeme muset pořídit i nějaké knížky :-) a já nakonec asi budu potahovat pohovky, zatím je to u nás až moc béžový :-) Pak nějakej kobereček a obrázky na stěny a je to :-)
Takže přidávám pár foteček, jak to u nás zatím vypadá, ale samozřejmě to ještě není definitivní, spousta změn přibyde.
Ve středu se slavil den nezávislosti. George dostal volno v práci, tudíž bychom se mohli zúčastnit různých koncertů a ohňostrojů, kdyby..... kdyby v úterý večer Georgovi nepraskla pneumatika. Nic se mu nestalo - ani nikomu kolem, ale budeme muset koupit nový gumy a do tý doby toho moc nenajezdíme. Takže jsme "slavili" doma - ale ani pořádně přiťuknout jsme si nemohli, protože jsem na antibiotikách :-) No, co se dá dělat, snad příští rok to bude lepší...
Jinak nám to rychle utíká, příští sobotu máme s Georgem první výročí od svatby a ten den také přiletí na dva týdny švagrová, takže bude sranda. Máme v plánu spoustu akciček, samozřejmě budu fotit a dokumentovat.. :-)
A teď už tedy ty slíbené fotečky :-)

Jídelna
Před..............................Po

Kuchyňka

Otománek
Před...................................Po

Obývák

2 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Your blog is excellent!
    Please, send me the photo of your keyring and the link of your blog,
    I'll publish in my blog!
    Thank you
    My email: nicekeyrings@gmail.com

  2. Anonymní řekl(a)...
     

    Tlаcіaren, multіfunkčné zariadenia - tlаcіaren,
    lasеroѵе tlаciarne.

    .. výhodná e-shоp сеna. Naκupujte tlaciaгne , laseгove
    tlaciаrne online. Doručenie do 24 hοԁ.
    pre celé Ѕlovenskο.

    Feеl freе to νisit my wеblog .
    .. tlaciarne , tlaciarne laserove ,
    Feel free to surf my webpage : tlaciarne , laserove tlaciarne,

Okomentovat