Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Návštěva

Tak přikládám pár foteček, které jsme pořídili od příjezdu Georgovy sestry Jennifer.
Jako první jsme ji samozřejmě vzali do Bricktown - akorát nevím, proč na fotce je za námi zrovna ta žlutá nedostavěná obluda :-)

A včera jsme byli navštívit Oklahoma State Capitol a Oklahoma City National Memorial, který je vzpomínkou na oběti teroristického útoku z roku 1995.


Co židlička, to oběť...


2 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
     

    Člověk se díky Tobě aspoň něco přiučí. Vždyť já jsem ani o žádném teroristickém útoku z roku 1995 nevěděla! Tak jsem si to našla, jak auto s bombou vybouchlo před budovou federální kanceláře a sbořilo ji... Ze "židliček" na mě šla hrůza. Jennifer to moc sluší- speciálně tam, jak pózuje. ;o)
    A ještě jsem Ti chtěla pochválit šatky! To jsi šila sama??? Já že jsem viděla tuhle v jednom časopisu podobný střih... A Tobě by to bylo podobný! :o) Sluší vám to.
    Měj se, pa.

  2. Unknown řekl(a)...
     

    Jojo, tady se o tom utoku obcas nekde zmini, takze jsem o tom tak trosku vedela, ale George nam dal vcera podrobny vyklad, takze jsem take o trochu chytrejsi - nechtela jsem to sem cele psat, nevim, kolik lidi by to bavilo cist :-)
    No, saty jsem bohuzel nesila - Marshalls :-) Ale chystam se.. :-)
    Dekujeme, mejte se hezky..

Okomentovat