Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Papírové výročí

A teď tedy k tomu našemu prvnímu výročí. Dárek by měl být z papíru, a tak jsme se rozhodli této tradice držet - no, navrhovala jsem mu, že nějaký ten diamant zabalený v papíru bych akceptovala, ale nevyšlo to :-)
Dostala jsem tedy diář a přidávám titulní obrázek, který George nakreslil. Hlavním dárkem byly ale lístky na muzikál Evita, seděli jsme dokonce v osmé řadě, což byla paráda a představení se nám opravdu moc líbilo... až tak, že jsem se rozhodla, že mě George bude muset konečně naučit tančit Salsu.. :-)
Georgovi jsem dala věnovací listinu o vyrytí našich jmen s naším výročím na jedné z cihel v Bricktown... nějak jim teda trvá to tam vyrýt, ale až to bude, tak vám to pěkně vyfotím :-)


No, a taky jsme se konečně dostali do tý botanický :-) Venku bylo ale až moc velký horko, tak jsme zůstali jen ve vnitřní části a tu venkovní projdeme až někdy jindy, je totiž volně přístupná jako park.

3 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
     

    Botanická krásná a vám to taky moc sluší! Vypadáte spokojeně a pořád zamilovaně, i po tom jednom roce za vámi. ;o)

  2. Dagmarka řekl(a)...
     

    A kde mame nejakou fotku s Jennifer? Dneska jsem na Tebe, Luci, vzpomenula, v TJ Maxx maji nejakou akci, dost nabytku takoveho stylu, ktery by se Ti, myslim, mohl libit. Tak jestli tam tenhle obchod taky mate, mozna zkus zajit. (Ceny prijatelne...)

  3. Unknown řekl(a)...
     

    par fotek s Jennifer pridam zitra, dneska jsme se byli podivat u memorialu, a pak samozrejme nakupovat - zacinam si myslet, ze prijela jen kvuli tomu :-) - no, uz utratila vsechny svoje penize, tak uz je to na chvilku vsechno - nez ji mamka zase nejake posle :-) to je hrozny, jak jsou ty deti rozmazleny - a to mela $150!! :-)
    No, TJ Maxx tu samozrejme mame (tohle uz neni Mississippi, kde byl jeden Ross v okruhu 100 mil.. :-), tak se pokusim tam skocit, diky za napad :-)
    tak se mejte hezky, kocori :-) pa..

Okomentovat