Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Oklahoma State Fair

No, tak ta pouť zase tak neobyčejná nebyla, ale i tak to bylo fajn :-)
Koupili jsme si cukrovou vatu a předražené špízy (který má mamka stejně lepší), podívali jsme se na zvířátka a George mi dokázal, jak je silný a vyhrál mi tučňáka, kterého prý mám mít v posteli místo něj, až on bude v Iráku. No, nevím, jestli mi to ten tučňák nějak ulehčí :-)
V týdnu mi od imigračáků přišla pozvánka na pohovor k získání Zelené Karty, ale bohužel na 18. října, kdy jsem v ČR, takže už jsem jim poslala dopis a půjdu tam až dýl.
O víkendu jsme mi začali shánět práci, bohužel zatím ne moc úspěšně. Taky se nám cestou rozbilo auto, takže se ho chceme už co nejdřív "zbavit", než se rozbije ještě víc... Tudíž o nadcházejícím víkendu začneme objíždět autobazary a snad něco pěkného najdeme...
Jinak si pořád užíváme třicetistupňového počasí, takže se mi do toho vašeho mrazáku moc nechce, ale mamka mi slíbila, že mi ušije kabát, tak jsem se nechala ukecat :-))))


4 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
     

    Jakej Irak???? No toto! Ja myslela, ze nam Bushak rozhodnul, ze se pomalu navracime a ne, ze tam jeste bude posilat dalsi a dalsi. Ach jo! Jinak hezkej sestrih! A kuzlata uzasny!!!

  2. Anonymní řekl(a)...
     

    Ahojky, tak ten Irák mě taky dostal...tak Tvoje nervy bych chtěla mít...Milan chce zas k městský policii, ale to je ještě ok....ale Irák..za prvý jsme nebyli od sebe dýl než 4 dny a navíc ta dálka...no a samozřejmě strach:( No nevím jak jste na tom vy, tam za velkou louží, ale já teda Bushe nemůžu ani vystát...když tady byl na návštěvě, tak to bylo jen in the name of peace and freedom...to by mu šlo, ale tohle teda peace a freedom není..:( blb.. no a zabrousím jinam...jak jsem povídala, že chcem mimi, no tak jsme byli na vyšetření a budem muset na umělý... teď za týden jdeme na konzultaci...tak jsem zvědavá, co s námi vykoumají...no tak ať je hlavně u Vás do budoucna všechno ok-jsou to děsný nervy a léky, co mi nasadili-nikomu bych to nepřála, jak mi z toho bylo zle a teď mě už jen čekají koňský dávky hormonů...bleeeee:) tak zatim pa, Aňa

  3. Unknown řekl(a)...
     

    ahoj Ani,
    jsem rada, ze ses opet ozvala... no, s tim Irakem mi povidej, taky z toho zrovna nadsena nejsem, ale co nadelam... bude to taky nejdyl, co budeme bez sebe, ale uz jsme zvladli dva mesice (skoro bez telefonatu, kdyz byl ve vycvikovym tabore), pak dalsi mesic, nez jsem si nasla byt... a ted jedu na mesic do CR.. takze uz si na to pomalu zvykame :-)
    No, Bushe bych rekla, ze tu snad nikdo nema rad, takze nejsi jedina :-)
    S tema lekama chapu, ze je to otrava, ja uz jsem od cervna na antibiotikach a jeste do brezna budu... ale oba vam drzime pesticky, aby se miminko povedlo (rozhodne budes moje nejoblibenejsi maminka ze tridy - teda dokud do toho neprasti Dasa, to pak budu mit dilema :-))))
    Mej se moc hezky, pozdravuj Milana, pa Luci.

  4. Dagmarka řekl(a)...
     

    :o) Tak snad muzes mit nejoblibenejsi maminky dve, ne? :o)) (Dik...)

    Anicko, hodne stesti a at to vsechno dobre zvladnes!

    Mejte se, pa

Okomentovat