Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Česnekové uzlíky

Včera proběhla zatěžkávací zkouška číslo dvě na naší novou domácí pekárnu, kterou jsme dostali od mamky k Vánocům (mimochodem v tu samou dobu probíhala x-tá a mnohem delší zatěžkávací zkouška na Georgův Playstation 3, který dostal svých rodičů :-). Tady je fotečka česnekových uzlíků, do kterých jsem se pustila. Myslím, že se povedly.

3 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Ahoj Lucko, promin, že se ptám, ale jak řešíte ty napájecí kabely? Píšeš, že pekárna je od maminky, tak mě to zajímá, Dáša všechny tyhle věci odmítá vozit z Čech právě kvůli tomu rozdílnému systému elektriky. J.

  2. Unknown řekl(a)...
     

    No, mamka mi na pekarnu dala penize a ja jsem si ji koupila tady. Jinak kdyz jsem jela posledne do Cech, tak jsem s sebou mela takovy maly nastavecek na nabijecku u mobila a fungovalo mi to vyborne - nektere pristroje (vetsina nabijecek pro cokoliv)jsou delane pro vyssi i nizsi napeti, takze staci jen ten nastavec. Pro ty, ktere jsou delane jen pro napr. vyssi napeti, je potreba prevadec, ktery to prevede na nizsi (funguje to samozrejme i obracene).

  3. Anonymní řekl(a)...
     

    no jo, tak to jo. Ty nástavce se u Voráčků nějak nepěstují či co. Každopádně díky za info a mimochodem, uzlíky vypadají moc pěkně. Pa J.

Okomentovat