Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Veselé Vánočky od Benjiho :-)

Týden nám zase utekl jako voda, ani se tomu nechce věřit.. před sebou už mám jen poslední týden a půl práce a pak moje dlouho očekávaná dovolená. Plánů mám spousty, hlavně šití, tak to snad všechno stihnu :-)
Tento týden nám měli přivézt a nainstalovat tu naši novou myčku. Tak je v jídelně. Instalace nějak nevyšla, protože prý tam máme jinou trubku, než oni potřebují, tak jsem musela volat instalatéra, který se na to v pátek mrknul a ve středu mi to přijede nainstalovat. Za $100.
Také jsem v úterý byla na poště poslat balíček s dárky do ČR. No, plácla jsem se letos pěkně přes kapsu, příští rok asi budu muset sehnat nějaký lehčí dárky, jinak se mi to takhle pěkně prodraží :-) Snad to ale dojde, ne jak ten balík vloni od mamky. S tím si udělal nadílku někdo jiný.
A včera jsem se konečně dokopala k cukroví. Upekla jsem pět várek lineckého, ale jelikož poslední dva plechy jsem z trouby vytáhla až někdy po půlnoci, slepovat je budu až v týdnu. Zas takovej blázen nejsem, abych u toho seděla do rána :-)
Dneska jsme pak jeli koupit vánoční stromeček. Venku už je docela kláda, tak jsme ho rychle vybrali, hodili do auta a ještě mě pán nechal vzít si kopu větví na věnce - zadarmo, věřte tomu :-) Ty už jsem ale dneska umotat nestihla, takže snad zítra večer, nebo až ve středu. V tu středu už bych na to měla mít dost času, jelikož George v úterý odjíždí na pár dní (ani ne na dva týdny) na školení do Texasu.
Pak mi také přišel papír od imigračáků a v pátek k nim jdu, nechat se vyblejsknout a sejmout otisky na novou Zelenou kartu.
Také jsem se rozhodla, že se asi ještě přihlásím na jeden internetový rychlokurz v lednu. Je to jen na dva týdny, ale tři kredity navíc jsou vždycky dobrý. Tou dobou už bych neměla chodit do práce (a když, tak jen dvakrát v týdnu), takže by to něměl být velký problém. Navíc ten předmět vypadá podle popisu dost jednoduše - Úvod do počítačů a aplikací. V pondělí se dozvím, jestli si ho budu moct vzít, nebo ne.. musí mi to nejdřív projít přes koordinátorku, co má na starosti to moje stipendium.
Tak se teda zatím loučím, příští týden sem hodím nějaké fotečky stromečku a výzdoby :-)

7 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
     

    No vida! Jakej peknej chlupatej Jezisek! :o) S kurzem drzim palce, ano, neni to tak tezke, jen to zabere cas, protoze jsou to takove detaily... A hned po kurzu jsem vsechny ty nove naucene zlepsovaky hezky pekne zapomnela, protoze to clovek vubec netrenuje. Takhle udelas jeden ukol a hotovo. Ale docela me to v tu dobu bavilo. Tak at to vyjde! Kredity se hodi, to je jasny!
    Ja mam taky vzdycky vetve od panu, co orezavaji stromky. HLavne, ze v Whole foods je prodavaji za nekrestanske penize! :o) S postovnym mi povidej, to je dilo! (Ale oboustrane. V CR je to snad jeste horsi!) Tak drzim palce, at to vsechno dojde. Ja uz jim moc neverim, taky jsem jak na trni, aby to teda uz aspon prislo, kdyz uz... Vidim, ze linecke je u vas jednoznacny favorit... U nas spis vsechno, co ma co docineni s cokoladou! :o)
    Kde bude George? V San Antoniu nebo v Austinu? Nebo nekde jinde? (Mike by asi znal ty zakladny, ja vim prd.) A na co je to zamerene? (Jestli to teda neni tajny...) A vubec, jak se mu, hochovi jednomu leteckymu, dari? (Mam na mysli hlavne Air Force).
    A jak je Tobe? Co zada?
    Na jedne webovce delaji vanocni ozdobicky s fotkou ultrazvuku a titulkem - baby's very first Christmas atd. Prislo mi to jako celkem hezka pamatka. Hned jsem si na Tebe vzpomnela... Ale jiste to taky znas. Tak se vsichni mejte pekne, at dobre rostete a taky kopete... :o) Pa

  2. Unknown řekl(a)...
     

    Dasi, no jo, linecke u nas vede, je to Georgovo nejoblibenejsi a kamaradkam taky asi chutna nejvic, takze toho vzdycky delam hory :-) Ale ja osobne radsi taky ty s cokoladou.
    George ma to skoleni na Sheppard AFB, je to na severozapade Texasu, pomalu u hranic s Oklahomou, takze jen okolo dvou hodinek cesty od nas. A ten kurz je na Fiberoptic Cables. Vim prdlacku, co to je, takze u jmena to asi konci :-) Jinak v praci se mu dari dobre, ted jich tam je jen par, jelikoz jsou vsichni v Iraku. V lednu zacne chodit do skoly na jeden kurz (Speech :-) a taky se zacne ucit na testy na Staff Sergeant, ktery by mel delat na jare. Letos to dali docela dost klukum, tak doufame, ze se zadari a taky povysi :-)
    U me zada porad boli, hlavne co si sednu, coz se mi teda v praci nestane az do pul jedny (a to tam jsem od sedmi), ale zas kdyz si nesednu, tak jsem unavena, tak si vyber :-)
    Na nejaky ty ozdobicky s ultrazvukem mrknu, zni to hezky.. treba neco taky zvladnu, kdyz tu ted George chvili nebude :-)
    Tak se mej hezky a pozdravuj vsechny ty svoje mi(y)saky. Jo, a jeste mooc dekuju za prani k svatku, taky bych na nej byvala pomalu zapomnela :-)

  3. vousáč řekl(a)...
     

    Vyzvedni si přáníčko na yahoo.

  4. Dagmarka řekl(a)...
     

    Tak jeste jednou vsechno nej k tomu dnesnimu svatku!

  5. Anonymní řekl(a)...
     

    Všechno nejlepší, hlavně at jsi ty i mimčo v pořádku a at hravě zvládneš vše to kolem! J.

  6. Janee řekl(a)...
     

    Tak Lucko, hezké vánoční svátky! J.

  7. Dagmarka řekl(a)...
     

    Taky prejem krasne Vanoce... SLavili jste zase o pulnoci? Caroline se ten napad hrozne libil a chtela taky vydrzet. HA - HA! Jeste pred osmou to mela vsechno vybalene. Koukaly jsme na film, co dostala. (Taken). Uz je to velka agentka, to vis... Mockrat vam dekujeme za darky - jste blazni!!! Moc se nam to libilo. Mejte se a at je Ti dobre a je vsechno v pohode! Tesime se na fotky!

Okomentovat