Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Mrazík :-)


Tak prohlídka dneska dopadla dobře, Lexie už má od minulého týdne hlavičku dole, takže je připravená a my snad taky :-) Už na nás ta realita začíná čím dál tím víc dosedat, moc času už nám nezbývá, což je dobře, protože minulou neděli mi začala pěkně otékat chodidla a už se nemůžu dočkat, až budu mít ta svoje zpátky :-) Včera mi také George musel přefiknout snubák, protože mi tak trochu začal fialovět prsteníček.. je to škoda, ale pořád lepší prstýnek než prst :-)

20 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
     

    Fotky krasny! Prstynku je teda skoda, ale to si potom aspon budes moci vybrat novy, ne? :o)
    Tak at uz je Lexie brzo tady, zdrava a spokojena!

  2. Dagmarka řekl(a)...
     

    Za a)proč už tu není ten "zelenej blivajz" nebo jak jste to na facebooku nazývali?
    za b)jak se Ti vede? Už nějací posli? :o)
    za c)kde máme fotku pokojíčku pro Lexie?
    za d)sorry, že prudím! :o))

  3. vousáč řekl(a)...
     

    Ten zelenej blivajz byl tak dobrej, že ho všichni snědli na "fejsbůku" .

  4. Dagmarka řekl(a)...
     

    Aha! :o)

  5. vousáč řekl(a)...
     

    Lexie Claire už je mezi náma!!! 11.února je den narození. 53 cm, 3,18 kg váha.

  6. Janee řekl(a)...
     

    Gratulujeme!!!!!

  7. Annie řekl(a)...
     

    Jeeee, moc gratuluju!!!!!!!! Lexie si vybrala krásný datum!!!!! Tak hlavně hodně zdraví do života!!!! a těšíme se na fotky!!!!!!!!!!!!!

  8. Dagmarka řekl(a)...
     

    Diky za info! Nebyt internetu, clovek se nic nedozvi! Uz jsem Lucce napsala aspon sms.

    Luco, tak vsechno nej vam vsem, ale hlavne Lexie. Pocitam, ze George je pysny tatinek! HLavne hlavne zdravi!
    Pac a pusu,
    D. & spol!
    PS: Cekame netrpelive na foto!

  9. Trrri řekl(a)...
     

    Ahoj, taky gratuluju. :)

  10. vousáč řekl(a)...
     

    První nesmělé foto pouze z webkamery přes Skype přímo z porodnice je na www.vousac.bloguje.cz , další snad budou od Lucky co nevidět, mají nový foťák a už by měly být doma.

  11. Dagmarka řekl(a)...
     

    Uz jsem se divala, krasnej krtecek to je! Diky moc!!!!

    Luco, at to dobre zvladas! Co nejvic spanku Ti preju! :o) Ten je ted asi stezejni a urcite to, co bys nejvic potrebovala... Takze na vsechno kasli a chod spat, jak nejvic to pujde! Hodne zdaru a at jste vsichni v poradku!

  12. Annie řekl(a)...
     

    Jeeee, Lexie je krásňoučká!!!! Taky jsem myslela, že bude taková krásně vlasatá...:) oproti našemu vypelichanci:D už se těším na další fotečky a podrobnosti:D

  13. Dagmarka řekl(a)...
     

    Tak mě ty vaše fotky málem rozbrečely... Nejvíc se mi líbila tam, jak je taková rozcuchaná. Je Ti, Lůco, podobná, viď... No skvělý. Tak hlavně, ať to všechno dobře zvládáte a jste všichni zdraví! Holčičku máte krásnou a věřím, že George bude táta úžasnej...

  14. Janee řekl(a)...
     

    No jo, nosík a pusinka - celá mamina!

  15. vousáč řekl(a)...
     

    Já bych řekl celej dědek vousáč. Nosem určitě.

  16. Annie řekl(a)...
     

    souhlas! celá maminka! Ta společná fotka, tam je to vidět asi nejvíc! Moc vám to sluší!!:D Jak se cítíš? Myslím fyzicky i psychicky:D

  17. vousáč řekl(a)...
     

    Ještě jí včera nebylo moc dobře, co jsme s ní mluvili. Celková únava a tak. Proto tady ještě nic není. Ale jak ji znám, tak až se na to vrhne, tak to tady bude lítat. (:o)

  18. Janee řekl(a)...
     

    No, už se těšíme. Holky jak si to asi domluvili ten 11. den v měsíci.

  19. Annie řekl(a)...
     

    Tak snad bude Luci líp...sama jsem se nemohla hnout 14 dní, tak jsem byla potrhaná, takže soucítím...a odpočinek je teď nejdůležitější...dokud spí Lexie, tak to chce využívat každou minutu a chrnět...co bych dala za to, aby ta naše spala a v noci se nebudila...
    a uvědomila jsem si jednu věc jdeme hezky postupně nejdřív já, pak 9 měsíců na to Dáša a dalších 9 měsíců na to Luci:D A jen to datum, ale to je jednoduchý-my jsme 11x2=22. :DDDD A teď jsem jen zvědavá, kdo v té holčičí řadě bude pokračovat:D

  20. Dagmarka řekl(a)...
     

    Je, no vidis. Tak nekdo posila retezove e-maily, my mame retezova mimina. :o))
    Lucko, drz se. A hodne jez a pij (vis, jak to myslim). Je to dost manzelsky stmelovak, vid... (Teda aspon u nas byl, protoze tu nikdo jiny nebyl, takze Mike obstaral strasne moc veci. Musel.)
    Myslim na vas, at delam, co delam. At je Ti brzo lepe!

Okomentovat