Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Happy Memorial Day!


Je neděle večer a George už spí, tak jsem si řekla, že bych ten týden mohla zase nějak shrnout. Sluníčko tu svítí jako blázen, máme třicítky a už od pátku si užívám George doma. V pondělí je totiž svátek, Memorial Day, tak mu dali už od pátku volno. Hned jsem toho využila a došla jsem si na pedikůru, nějak jsem se pořád k těm nehtům nemohla dokopat, tak jsem to vyřešila takhle. V pátek jsme také posekali trávník a trošku to dali dohromady kolem zahrady, dojeli jsme se podívat do pár obchodů po nějakých kufrech, nic moc nás teda neohromilo, tak jsme žádné nekoupili. V sobotu jsme tu pak měli další lidi na prohlídku domu, tak zatímco oni si to tu obhlíželi, my jsme se jeli kouknout na nějaké grily pro mamku. No, taky bych si hnedka vybrala, ale myslím, že si zatím budem muset vystačit s tím, co máme, protože stejně ani zatím nevíme, jestli vůbec budeme mít v Německu nějakou zahrádku.
Včera jsem taky napustila Lexie malý bazének, co jsme jí koupili. Navlékla jsem jí plavečky, a šly jsme se cáchat. Moc se jí to líbilo, dokonce na ni i koukala prababička v přímém přenosu.
Co se domu týče, tak jsme od minulého pátku měli asi další tři prohlídky, ale nabídka pořád žádná. Možná to máme předražený, ale za míň už to prodat nemůžem, protože už takhle na tom budem škodný. Plán je tedy takový, že když se to neprodá do konce června, tak si to od nás jeden kamarád pronajme. No, a snad si ho tu na chvíli nechají a nepřevelí ho hnedka někam :-)
Taky už jsem se začala poobhlížet po nějaké práci v Německu, když tu tedy není žádná mateřská. Ještě ale uvidíme, jestli začnu třeba v říjnu pracovat a nebo si místo toho zkusím rychle dodělat nějakou tu školu - s tou prací, a teď ještě s Lexie bych to dělala asi ještě ve třiceti :-) Každopádně asi rozhodnou finance.
Tento týden už také George zařídil další papíry, takže už máme i objednané stěhováky. Nábytek a většinu věcí nám vyzvednou už 10.června a ten zbytek si z 18. přehodíme na 27. Do toho sedmadvacátého si tu necháme akorát takovou skládací postýlku pro Lexie, nafukovací postel pro nás, povlečení, oblečení, nádobí a pár hrnců a pár dalších věcí, bez kterých se neobejdeme. 29.června pak odlétáme na dva týdny k Georgovým rodičům a po návratu už tu budeme asi jen dva týdny a to zůstaneme na hotelu, takže toho tolik potřebovat nebudeme. Ale ještě je toho hodně, co se musí udělat a připravit, vůbec nevím, kde začít.. tento týden asi začnu zapisovat sériová čísla z DVD přehrávačů, televizí atd. a také to všechno fotit, abychom měli dokumentaci, kdyby se třeba náhodou něco cestou do Německa rozbilo.
Také už jsem se koukala po nějakém bydlení, pár domků na pronájem jsem našla, ale nakonec to asi stejně všechno zůstane až na později, až tam budem, abychom se na to mohli podívat a nekupovali zajíce v pytli.
A už asi půjdu do hajan. Na zítra jsme si naložili na biftečky a připravili kukuřici, George to hezky ugriluje, tak se mám na co těšit. Dokonce jsme si k tomu výjimečně koupili i nějaký pivko :-)

3 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    No a co, ze bys studovala az do triceti? Ja ti dam. Ja budu studovat i po tricitce, jestli me to ovsem do ty doby nezabije.
    Jinak jsem koukala ze mas udelany nehty i na rukou.
    Ivana

  2. Unknown řekl(a)...
     

    Ach jo, no to mam i manikuru, ale nejak jsem to nechtela zminovat.. ta asiatka rikala, ze to bude jen pet dolacu navic, tak jsem si rikala proc ne, jenze kdyz jsem platila tak z toho vylezlo dvacet.. :-))) Jeji anglictina byla priserna, celou dobu jsem nevedela, co po me chce :-))) Horsi nez vietnamci v CR!! Ale aspon mi pak dala kupon na pedikuru zdarma, tak aspon tak :-)))

  3. Anonymní řekl(a)...
     

    To te teda pekne napalila a mysli si, ze tam pujdes znova, jo? Ale stane se. JJ, ty Asiati maj s tou vyslovnosti problemy :-)
    Ivana

Okomentovat