Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Pro Dášu a Caroline :-)

16 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Je, Luci, moc dekujeme! To bude pozdvyzeni, az to Caro uvidi! Myslim, ze jsi udelala ted radost vsem, kdo chodi na Tvoje stranky. Preci jen, pohadky jsou pohadky... A specialne ty ceske! Nemeli jste taky bourky a tornada? A co Georgovi rodice? Vcera bylo ve zpravach, jak New Jersey a New York meli zaplavu destu... Snad jste vsichni v poradku. Jeste jednou moc diky za Arabelu!!! D.

  2. Anonymní řekl(a)...
     

    thank you for the video luci i enjoyed it very much it was very funny
    caroline

  3. Anonymní řekl(a)...
     

    A take dekujeme za dosly pohled z Floridy!!!

  4. Unknown řekl(a)...
     

    Ahoj Dasi,
    moc dekujeme za pohled a doufame, ze jste pocasi dobre zvladli, koukala jsem na pocasi, vsude se neco deje...
    Georgovi rodice jsou v poradku, zatim je to nevyplavilo, akorat skolu Jennifer - coz si myslim, ji zas tak moc nemrzi :-)
    Tak se mejte hezky a dej si na YouTube vyhledavat "Arabela", najde ti to dalsi dily :-)

  5. Dagmarka řekl(a)...
     

    Diky, Luci. Jinak nevim, jestli sis vsimla, na texasance, pod "JANEE" (v komentarich) mas gratulaci od Milcy k GED. :o)
    Pisu "y", prestoze je tam "c", protoze jako zeny. Sice to tak nikdo nepise, ale ja jo! :o)
    My mame ted pocasi fajn, ale mas pravdu, ze je to na hlavu. Tak muzes od nas taky pozdravovat do New Jersey. Dik. Zatim pa

  6. Unknown řekl(a)...
     

    jojo, vsimla jsem si, nejak jsem jen posledni dobou vubec na nic neodepisovala, takze ji tam jeste skocim napsat diky..
    no, a na pedandach mi poprala i kristyna, ale myslim si, ze spis aby se nereklo.. :-)

  7. Anonymní řekl(a)...
     

    Asi tak...ehm.

  8. Dagmarka řekl(a)...
     

    Luci, mockrat Ti dekujeme za pohadky!!! Zrovna vcera jsme to s Caro slavily a Mike nam je prinesl z posty. Prave se chystame si pustit At ziji duchove! Moc moc diky! A pranicko si vybrala taky uzasny, to vis, "kocori" jsou "kocori". :o) Chtela jsem Ti zavolat, ale marodim, mam svou tradicni kazdorocni chorobu, akorat, ze ji letos nemam na Vanoce. Mam silenou rymu a chycene hlasivky, takze nemuzu skoro mluvit. Zavolam Ti (konecne), az mi bude trosku lip. Jeste jednou dekujeme, jsi hodna! Pozdravuj George a uzijte si vikend. My jdem na tu pohadku! Pac a pusu, D.

  9. Anonymní řekl(a)...
     

    Ahojky, tak konečně Ti tady stíham i něco napsat, ale koukam se pravidelně...:) Gratuluju k druhý matuře!!! mě stačí jedna a bylo toho dost:) jinak jsem koukala, že jste smutný z holek na peďandách a nic si z toho nedělej...ono to ani nebude ze závisti, ale spíš proto, že byly vždycky jiný...jinak koupili jsme si s milanem byt, tak jsme až do 52 zadlužený...:) a ještě jedna věc pro milču...zjistila jsem že ten devíti měsíční rostoucí dareček není žádná sranda. Myslim to tak, že už to zkoušíme 7 měsíců a zatim furt nic...pravda je, že jsem furt v práci do noci, ale už mi to leze na mozek...zní to jednoduše naplánovat, ale horší je zadařit se...asi lepší neplanovat...:)Aňa

  10. Unknown řekl(a)...
     

    Ahoj Dasi, vubec nemas za co dekovat, doufam, ze se vam libilo.. tak se brzy uzdrav, rada te uslysim, tak se mej hezky a pozdravuj kocory :-)

    Anicko, to jsem rada, ze od tebe taky konecne slysim!!!! Uz jsem na tebe vzpominala, jak se mas, jak vsechno jde a jak se ti libi manzelsky zivot, tak se zase brzy ozvi dej nam poradne info :-) tak vy uz mate vlastni bytecek?? to se mate prima, my se ted budeme stehovat do noveho, ale jeste vubec nevim, co to bude (no, moc si vybirat nemuzem, co nam daj, to mame :-)
    Tak preji hodne stesticka, aby se to miminko konecne povedlo a jeste jednou: MY CHCEME INFO!!!!!!! :-)
    Luci

  11. Anonymní řekl(a)...
     

    Ahoj Ani, taky jsem ráda, že ses ozvala :) Nekdy davno jsem se ptala holek na pedandach co a jak s Tebou je, ale "necekane" mi nikdo neodpovedel, tak jsem rada, ze pises :) Jj, s tim drobeckem to stopro nebude tak snadny, s tim se pocita :) Ale tak tedka je pro nas prvorady bydleni... jo a chtela bych videt nejaky foto ze svatby, slo by? :) Kdyztak muj email: mili.nekvindova@centrum.cz :) Jinak Vas, holky, mam pozdravovat od svych bratru :) Mejte se zatim hezky, paa

  12. Anonymní řekl(a)...
     

    Ahoooj, tak tady to žije!!!:) já teď měla docela dost bouřlivý období...nic jsem nestíhala...svatba(tu jsme si vymysleli týden před Vánocema, Vánoce, Novej rok, hypotéka, svatba sama o sobě, koupení bytu, stěhování, lítání po úřadech(to všechno během 2 měsíců a asi 3 volný víkendy)... je to děsivý...:) no už je to lepší, ale manželský život...-klasika, ale co si budem říkat...skoro nic se nezmění...až na to přijmení...jinak máme krásný cihlový 3+1 s velikánskou terasou v 5 patře v kolíně u Lenina-máme krásnej rozhled na celej Kolín a francouzský okno do parčíku. Jinak fotky ti pošlu, ale asi to bude chvíli trvat, protože jsem jak jinak než v práci a dostanu se k tomu asi až zítra...Končí mi oběd, takže bude končit...see you later, alligator. Aňa

  13. Dagmarka řekl(a)...
     

    Ahoj holky z nasi skolky! :o))
    To mame pane novinek! Zdravim do Biloxi, Dobrnonina a do Kolina!!!
    To je fajn, ze tady z toho mame takovou babskou drbarnu. Ani, gratuluju Ti ke vsem tem velkym zmenam ve Tvem zivote! A vis, jak to je. Nejvetsi nadeji na miminko mas, az kdyz o tom prestanes myslet a zapomenes na "snazeni". Hodne stesti!
    Milco, co noveho u vas? A brachy taky pozdravujem! Luci, marodim, ale pohadky mi to o dost zprijemnily! Mejte se vsechny moc pekne, zdraviiiiiim!
    D.

  14. Anonymní řekl(a)...
     

    Taky myslim, ze je fajn ta nase "drbarna" :) Mno noveho... kluci byli vcera v Rakousku v termalnich laznich :) No ja jsem v Pelhrimove a zadnej med to neni... proto s Jirkou schanime neco svyho, ale ne novostavbu, nejak starsi dum a predelat, pac tady v Pe by to asi fakt neslo :( Jenze znas to...penez je malo :( No sama jsem zvedava jak to vsechno bude... v praci uz mam jen tenhle tyden a pak mi konci smlouva, takze budu na pracaku :( Obchazela jsem vsechny skolky v Pelhrimove a nic... i v okoli, takze opravdu nevim co budu.. jo a Jirka me zalozi a budu mit SAXOFOOON! Jupii, budu mit na nej spoustu casu, takze to bude fajn :) Jo a jeste delam ROK ridicak :D No snad uz ho brzo dodelam, protoze se to tahne fakt dlouho.. vubec nevim kolik mi zbejva jizd a ani ten instruktor to nevi, takze dobre, ze? :) Tak zas holky piste piste, jo vzkaz bratrum vyridim :) Paa

  15. Dagmarka řekl(a)...
     

    Tak si otevri krematorium, kdyz uz jsi v tom Pelhrimove... :o) Ne, promin, to byl blbej vtip. Diky za pranicko! No, kdyz budes mit ten saxofon, tak trenuj trenuj a pak se treba najde nejaka kavarna, kde bys mohla hrat, ne? Kluci si vali sunky v Rakousku a Tebe nevzali, jo?! No TOTO!
    Tak zatim, D.

  16. Anonymní řekl(a)...
     

    Mno oni mě nevzali, páč s sebou měli své drahé polovičky, takže asi nějaká romantika a dělala bych jim křena, takže zřejmě proto mě nevzali :) Jo s tou kavárnou by to bylo ok, ale než budu hrát na takový úrovni to taky nějakou tu dobu potrvá :( Mno snad se něco vyvrbí :)

Okomentovat