Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Po menší odmlce opět zdravím a přináším nějaké novinky.
V pátek 24. srpna jsem úspěšně složila písemnou část místního řidičáku a o týden později i tu praktickou. Takže jsem si o hodinu později odnášela řidičák státu Oklahoma, tedy můj už v pořadí třetí - a také snad už poslední. Už jsem tedy na silnicích a dálnicích legálně a nehrozí mi vězení a pokuty :-)
Tento týden měl George prodloužený víkend a to až na čtyři dny, jelikož pátek byl AirForce Family Day ("rodinný den" od letectva) a pondělí je Labor Day, čili svátek všech pracujících. Pátek jsme tedy strávili mým řidičákem, v sobotu jsme jeli do knihkupectví, kde jsem si koupila knížku o princezně Dianě a George nějakou hru na Playstation. V neděli jsme byli pozváni na grilování a potom jsme šli na procházku do Bricktown, odkud přidávám fotečku fontány.
Dneska půjdeme do kina, pravděpodobně na horor Halloween (což se mi teda moc nechce, ale tentokrát je výběr na Georgovi tak se musím obětovat :-)
Co se mých imigračních papírů týče, tak pořád nic, ale nějakou akci očekávám tento týden. Tak snad.

3 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
     

    Ahoj Luci, prave se taky chystam dat neco na Texasanku. Moc vam to na te fotce slusi. A prosim, Te, oni davaji film o nas? Ze by tu vloni mel nekdo skrytou kameru???

  2. Unknown řekl(a)...
     

    :-))))))))))))))))) Dam ti vedet, jestli je to o nas, i kdyz myslim, ze by se toho naseho lonskeho Halloweena radsi ujmuli tvurci filmu Vriskot :-)

    P.S.: Co rikas, kdybychom se za vami prijeli o nejakem vikendu podivat??

  3. Dagmarka řekl(a)...
     

    Ahoj Luci!
    S tim vriskotem jsi to zase vystihla. :o) Prijet se podivat samosebou muzete, vzdyt uz jsem Ti to psala i v dopisu nekdy v lete. Jen to ted bude trosku komplikovane s tim, kdy, protoze uz zase chodim do skoly, jestli se mi to povede, tak vlastne budu mit 16-19 college hours, coz je celkem zahul. Ted pracuju na tom pokoji, kde jsi vloni spala. Potrebuje to generalku. Pak vyfotim. Napis, kdy by se to tak hodilo vam, at mam predstavu. Zatim pa, pozdrav obema!

Okomentovat