Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Almost over!!

My stay in the Czech Republic is almost over!! This week I visited my aunt Jarmilka, who lives in Prague. It was a lots of fun with her - on Monday evening we went to the theatre to see a very funny show and on Tuesday we went for a walk in Prague - to see the Prague Castle, for a lunch and in the evening we went to a different theatre, where the play was also very nice - this time they were singing a lot, which I liked :-)
Now I have just few more things to do and to see. On Monday we'll be leaving for our cottage in mountain, the one exciting thing is that there is already snowing!!! (the only problem is I don't have any winter clothes! :-)
We will be back on Tuesday afternoon and on Wednesday morning I'm already going home!! Back to you, honey!!! :-) I'm really looking forward!!
Here are some pictures from Prague.


8 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Beautiful Picx Honey! Just wish there were more of you. Prague looks wonderful and full of life!
    Cannot wait to have you back in my arms! Love you...!

    --George

  2. Unknown řekl(a)...
     

    well, somebody had to take the pictures, that's why i'm not there :-)
    Loooooooooove you :-)

  3. Dagmarka řekl(a)...
     

    Snad se ani nehodi tady narusovat takovouhle atmosferu, ale chtela jsem Ti podekovat za pohled z Litomysle - moc potesil! Tak prijemne cestovani. A ty fotky jsou moc hezke!

  4. Dagmarka řekl(a)...
     

    Tak asi uz "VITEJ ZPATKY", ne?!
    :o)
    Jaky byl let???

  5. Anonymní řekl(a)...
     

    Jo, už ji tam zas má Amerika zpátky, tak ať si ji užívá...:-)))

  6. Dagmarka řekl(a)...
     

    Osirelo dite...

  7. Unknown řekl(a)...
     

    Ahoj Dasi, moc dekuji za privitani.. no jo, uz jsem zpatky, zdobime na Halloweena a hledame mi praci :-)

  8. Dagmarka řekl(a)...
     

    Tak kde mame fotku vyzdoby? A co ta prace? Neco se rysuje? My jsme taky zdobily, vytvarely zase soutezniho "pumpkina" a take mame v lednici testo na halloweenske pernicky. Nevime, co driv!
    Mejte se oba moc pekne,
    pac a pusu, D.

Okomentovat