Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

This time in English

Hello everybody,
before I left I promised George that when I'm gone I'll be posting in English. So here we go :-)
I'm doing great over here, but of course, I can't wait to be back with my love.
Last weekend I went to visit my aunt (my mother's sister) and her family. They live in a small village near Litomysl. When I was there I met my uncle Terry with his wife Gerry, who came over from Scotland (I already saw them a week before in Prague, but I was bussy translating, so I don't have any pictures from there and I'm still waiting to get some from somebody else). It was a very nice weekend. My aunt cooked so many delicious meals (of course I was thinking of you honey, you would of loved it) and we also went to the town of Litomysl. And here are some pictures. Miss you all!


7 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Those are great pic baby. I am glad that you are enjoy time with your family, thats good! the food you looks so good! I wish I would have been there to taste it!

    --george

  2. Unknown řekl(a)...
     

    did you read it after yourself? :D
    Anyways.. thanks for the comment. love you!

  3. Anonymní řekl(a)...
     

    skoda ze nejsem v Litomyšli i o víkendu, treba bysme se nekde potkaly....
    Karolina

  4. Unknown řekl(a)...
     

    No, byla jsem tam uz od patku, Kajo a myslela jsem na Tebe :)

  5. Dagmarka řekl(a)...
     

    Cau Luco! Tak jak je? Uz se Ti to chyli pomalu ke konci, vid... My jsme si svorne vcera vzpomneli na lonsky rok, kdyz jsi prijela. A mimojine jsme taky meli kachnu. :o)Akorat ten Halloween snad bude letos probihat trochu jinak. ;o) Ja poletim do Cech dva dny po Vanocich. Mej se hezky a pozdravuj,D.

  6. Unknown řekl(a)...
     

    Ahoj Dáši, no jo, už jsem za chvíli zpátky doma, George už se nemůže dočkat - konečně se pořádně nají :-)
    Ten Halloween bude jiný a kostým nestíhám ani letos, takze s tim zas ale bude stejný :-)
    Tak to máš fajn, že sem pojedeš po Vánocích, to budeš mít hezký. My pojedeme před Silvestrem za Georgovými rodiči, takže svátky budou taky návštěvní :-)
    Tak se zatím mějte, kocoři :-)

  7. Dagmarka řekl(a)...
     

    Diky. A diky za vsechny mile komentare. Taky aspon jednou ctu neco hezkeho a pozitivniho. ;o) Prave sedim v "language lab" a nahravam svoji francouzskou kazetu. Tak to dobre zapakuj a bezpecne se nam vrat. Pa

Okomentovat