Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Valentýn

Konečně sobota - nějak to tento týden trvalo :-)
Od soboty jsem neměla George doma, jak už je zmíněno v příspěvku níže. No, docela jsem si to užila, ale samozřejmě jsem se těšila, až bude zpátky. Ve čtvrtek se manžílek vrátil a užili jsme si krásného Valentýna - George mi nechal do práce jako překvapení doručit krásnou kytičku, tak mi udělal radost.
Jinak v práci je to teď docela zajímavý. Naše centrum, je tříhvězdičkové (narozdíl od hotelů, u škol jsou tři hvězdičky maximum), ale nevíme, na jak dlouho. Inspekce nebyla spokojená s pár věcmi, tak majitelka dostala seznam toho, co musí vylepšit, nebo nám vezmou hvězdičku. Kdyby se tak stalo, tak nám bude snížen plat a nebo se škola zavře. Ať tak či tak, musím si najít novou práci, protože už takle dostávám prdlačky :-) Už přes měsíc rozesílám životopisy, ale ne moc úspěšně - hledám totiž v jiném oboru než školství, a tam nemám žádnou zkušenost. V pátek jsem dostala email a telefonát od jedné reklamní firmy a domluvili jsme mi pohovor na pondělí. Bylo by to v oblasti reklamy, zákaznického servisu nebo manažerství - všechno vstupní pozice. Tak uvidíme, doufám, že to není nějaký podvod :-) Radost mám samozřejmě z toho, že bych konečně pracovala normální směny, a to od osmi do čtyř. Jinak je to trochu dál, než ta školka, kde jsem teď, ale když pojedu po dálnici, tak tam z domu budu za dvacet minut, což pořád není špatný. Tak mi držte pěsti, ať se jim líbím a ať se oni líbí mě :-)
Dneska večer jsme měli v plánu jít s Georgovými kamarády do nějakého z klubů v Bricktown, dooslavit Valentýna, ale nevím nevím, protože je venku docela hnusně - prší a hřmí, takže se mi nikam moc nechce. Tak uvidíme.
Od imigračáků jsem tento týden dostala dopis, že mě vítají ve Spojených Státech Amerických a gratulují mi k mému novému statusu permanentního rezidenta. Tak teď už jen tu Zelenou kartu.
Teď jsem si vzpomněla. Včera jsem poprvý ve volný přírodě viděla tchoře!!!! Přeběhl mi přes cestu, když jsem jela domů z práce. Hned jak jsem ho viděla, tak jsem se ujišťovala, že mám zavřená všechna okýnka. Běžel do parku (takže aspoň vím, kam nechodit :-).
No, a to je snad prozatím vše. Kdybych si ještě na něco vzpomněla, dopíšu. Takže pa, a mějte se.

3 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Ta okénka jsi zavírala kvůli smradu, nebo aby ti nevlezl do auta? :-)))

  2. Dagmarka řekl(a)...
     

    Ja bych rekla, ze oboji!!! Nam jednou vlezl do hangaru a to jste nevideli, co z toho bylo za obstrukce. Jak ho vyhnat? A kdyz bychom ho chytali do klece, tak v minute, kdy by nekdo tu klec chtel vynest, smrdel by asi uz na dozivoti. :o)

    Luci, je to puget skoro jako na svatbu! Jak dopadl vikend? Jinak, jestli Te to uklidni, my jsme taky planovali to nejak dooslavit, jelikoz Valentyn ve vsedni den je pro me na nic a take se zapas odlozil z duvodu toho, ze se souper dostavil znacne pozde a take, ze tu lilo jako z konve, presne jako u vas. :o)

  3. Dagmarka řekl(a)...
     

    Malem bych zapomnela: drzim Ti moc palce s tou novou praci!

Okomentovat