Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Doháním

Tak už jsem konečně tady a doháním ještě za minulou neděli. No, snad na nic nezapomenu :-)
Jelikož bylo krásných dvacet stupňů, udělali jsme si s Georgem minulou sobotu výlet do akvária v Tulse. Po prohlídce rybiček, žraloků (specialitou tohoto akvária je vodní tunel, kde kolem vás plavou žraloci) a všelijakých dalších oblud jsme se zastavili ve městě, došli si na obídek do takové hezoučké kavárny a pak jsme se už jen tak projížděli kolem - zastavili jsme se v knihkupectví, v růžovém parku (který byl samozřejmě odkvetlý :-) a tak... no, prostě prima den - až mě to nějak unavilo a cestou domů jsem si zdřímla.
V neděli už tak hezké počasí nebylo. Upekla jsem houstičky, které byly naprosto výborné a budu je muset zítra dělat znovu, pak jsem si jela koupit nějaké "hadříky", jak by taťka řekl - tentokrát jsem si nakoupila na nové záclony a závěsy do jídelny a taky na ubrus. Tak snad to zítra uhrkám :-)
Večer pak na nás začly houkat sirény, pršelo, blejskalo se a hřmělo a poprvé s Georgem jsme viděli tornádo - nebyl to zrovna nejlepší pocit vidět ho hned před barákem... ale naštěstí se nedotklo země, takže žádnou škodu nenadělalo a jsme oba v pořádku.
Týden tentokrát neutekl moc rychle. Minulý týden jsem konečně dostala novou pracovní dobu (od sedmi do tří - teda záleží to na tom, kolik je dětí a kolik učitelek, takže většinou tak aspoň do čtyř), což je úplně výborný, ale tento týden mi byla přidělena nová třída, protože ta předchozí učitelka prý neodváděla moc dobrou práci a já jsem tam za ni minulý týden na chvíli byla a prý jsem se tam ředitelce líbila. Takže se teď starám o čtyři miminka - nejmladšímu jsou čtyři měsíce a nejstarší jedenáct měsíců. Abych vám pravdu řekla, je to dost nuda. Celý den akorát krmím, přebaluju a kolíbám. Asi se v pondělí zeptám, jestli by mě nedali zpátky.
Ve čtvrtek měl George narozeniny, takže jsem pekla dort, který samozřejmě slavil největší úspěch u George v práci :-)
No, tak už abych zase šla. Když si ještě na něco vzpomenu, připíšu :-)

6 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
     

    Housky mas teda uzasny, hned bych si dala! Georgovi jeste jednou dodatecne vsechno nejlepsi! A mate tam moc krasnou fotku, tu spolecnou, v te prezentaci!

  2. Unknown řekl(a)...
     

    Ahoj Dasi, moc dekuji a take i za George za vsechna prani k narozeninam - ten opicak je vybornej :-)

  3. Anonymní řekl(a)...
     

    Nezlob se, ale ty housky mi na první pohled připoměly mozek, nevím proč. Troufám si tvrdit, že moje vypadají líp http://vousac.teidu.cz/

  4. Unknown řekl(a)...
     

    no jo, ty mozku... ale ty moje chutnaly lip!!! :-)

  5. Anonymní řekl(a)...
     

    Moc hezky se na to všechno kouká a čte :-). A jak to vlastně bude s velikonoční výzdobou - a budou také nějaké koláčky nebo mazance??
    Přeju hodně nápadů a zdravím z Čech, Soňa

  6. Unknown řekl(a)...
     

    Ahoj Soňo, velikonoční výzdoba samozřejmě nějaká je.. a jak už jsem zmínila v novém příspěvku, snad zítra nebo v pondělí dodám i nějaké fotečky... péct budu až zítra, sami bychom to nesnědli, tak pak George odnese v pondělí zbytek do práce :-)
    Mimochodem moc děkuji za návštěvu a za komentář :-)

Okomentovat