Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Změny tohoto týdne :-)

Tak tentokráte opět začínám bez foteček, ale snad pro vás ještě dneska něco nafotím a pak to sem později přidám. Máme v plánu se jet aspoň na chviličku podívat k jezeru, tam snad bude co fotit :-)
Jinak asi hlavní novinkou týdne je, že už nejsem u miminek... :-( No, jsem z toho trochu smutná, o pauze na oběd si většinou dojdu pochovat ty svoje oblíbený, ale zato už mám svoji vlastní třídu - opět tříletý, kteří jsou postrachem celé školy - já fakt nevím, co se jim v tom věku děje v hlavě, ale stojí to za to :-) Pozitivní je, že jich mám jen dvanáct, a někdy ani to, takže pohodička, oproti čtyřiadvaceti v tý starý školce. Negativní je, že čtyři z těch dvanácti jsou pěkný rošťáci. Ale celkově bych řekla, že jsou o dost lepší, než v tý předchozí školce, i když si na mě ještě zvykají a moc neposlouchají - já je ale vycepuju :-) Moc vyrábění jsem s nima zatím nedělala, čekám, až trochu začnou posclouchat, ale už se připravuju :-) Jinak včera večer, jsem jim pustila Krtečka a autíčko, abych mohla vytřít a poklidit třídu, no a měl ooooobrovský úspěch :-) Akorát nechápali, že to není tučňák, ale krtek.. ale to je fuk :-)
A to je asi vše, co by vás mohlo zajímat. Nic moc se tu jinak neděje. Tento týden jsme ani neměli žádné tornádo, jen pořádné slejváky v pondělí a v úterý, takže to tu bylo místy zaplaveno, ale to se nás, žijících na kopečku, zas tak moc netýká :-)
Takže já už asi letím, ať taky něco udělám, a později vám sem hodím nějaké ty fotečky :-)

3 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
     

    Období prvního vzdoru!:o)
    To ti nepřeju, ale aspoň že něco pozitvního. U jezera určitě foť, voda vždycky vypadá krásně. Dneska jsme na Tebe mohutně vzpomínali, šli jsme totiž do Saltgrass - té restaurace, kam jsme s Tebou šli před tím divadlem a daly si Cosmopolitan. Dokonce jsme seděli i přesně na stejném místě. Mějte se moc pěkně, pozdrav i Georgovi!
    PS: O bouřkách mi povídej!

  2. Anonymní řekl(a)...
     

    Je vidět, že kdo bydlí odjakživa na kopečku (Kaňk), tak to má v krvi...

  3. Dagmarka řekl(a)...
     

    Luci, diky za recepty! Prisly ve stredu, takze se omlouvam, ze pisu az ted. Diky!

Okomentovat