Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Moji prckové :-)


Tak se zase po týdnu hlásím a tentokrát přidávám skupinovou fotku se svojí třídou. Nejsou tam úplně všechny děti, ale většina. Níže je pak ještě fotečka pár výrobků z týdne na téma "Kempování a příroda".
Vcelku ale jinak nic moc nového. George mi volá jednou až dvakrát denně, takže jsem spokojená a docela to i utíká - ne nějak strašně rychle, ale aspoň se to nevleče :-)
V pondělí jsme šli do toho kina, jak jsem se posledně zmiňovala - na Sex and the City. No, bylo to prima. Film výborný, dali jsme si u toho večeři a nějaký ten koktejl, prostě správná dámská jízda :-) Budeme to muset zopakovat častěji.
No, a to bude asi pro dnešek všechno. Bez George se tady toho moc neděje (snad jen to, že nám ve čtvrtek vypli proud kvůli ohromnýmu větru a bylo jsme zase pod tornádovou výstrahou, ale to je tady normál :-), takže není moc o čem psát. Snad příští víkend toho bude víc. Zatím :-)

7 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Andílci ... a čertovina jim kouká z očí :-)

  2. Unknown řekl(a)...
     

    andílci jen když spí :-)

  3. Anonymní řekl(a)...
     

    :-)

  4. Unknown řekl(a)...
     

    mimochodem, kdo je hp??? :-)

  5. Anonymní řekl(a)...
     

    hp.pise.cz

    :-)

    Máš pěkný a zajímavý blog, tak občas zavítám:-)

  6. Annie řekl(a)...
     

    Ahojky Luci, že by to byl Harry Potter:)
    Koukám, že máš stále na pilno...to čekání ti fakt nezávidím...chtělo by to stříhat metr:) Já už pomalu taky stříhám-za 2-4 týdny jedu do porodky....uaaaaaaaaaaa
    No každopádně o sobě tady dávej vědět-já si ráda počtu a ty si zkrátíš čas:) Annie

  7. Anonymní řekl(a)...
     

    Ahoj Luci, zdravime z Prahy a koukame na tu Tvoji bandu malych rostaku, jsou krasni, jeeee, ale budou to asi pekna zlobidla. Tak pevne nervy a urcite napiseme vic v mailu. papa Sandra a Romana

Okomentovat