Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Co nám přinesl tento týden..

Tak mám za sebou další týden, nějak mi to rychle utíká, ale to je asi dobře :-)
V pondělí jsme měli s Georgem svatební výročí - dva roky.. tak mě překvapil a i když je v Peru, objednal mi kytičky a nechal mi je poslat do práce :-) Fotečku přikládám níže.
Ve středu mě poslali z práce domů už v půl druhé, zase kvůli přesčasům, tak jsem šla umýt to auto, jak jsem s tím nebyla z posledně spokojená. No, už je to o trochu lepší :-)
A jinak se vlastně nic moc neděje. V pátek jsem si koupila věci na výrobu nástěnek do třídy a včera jsem v podstatě celý den vystřihovala, tak už mám tři hotový a to by mělo stačit. V pondělí je přidělám na zeď, připíchnu výrobky a všechno ostatní a vyfotím vám to, ať z toho taky něco máte :-)
Teď pár novinek k Georgovi, se kterými se musím pochlubit. Jelikož je to kluk šikovnej, bylo mu uděleno několik ocenění v posledním měsíci. Pokusím se to nějak volně přeložit (hodně volně, protože ty hodnosti, ani ty tituly nemají český ekvivalent - nebo o nich aspoň nevím - což pak vyjde na stejno, když to píšu :-) Obdržel titul "Vojín-Letec Čtvrtletí" - což je nejlepší "vojín-letec" od nás ze základny, "Mladší Poddůstojník měsíce" - to už je nejlepší poddůstojník nejen z celého letectva, ale i z mariňáků, armády a námořnictva, a pak ještě titul "Vojín-Letec měsíce z celé jižní polokoule"! Tak snad abych mu za to šla upéct nějaké cukroví :-)

5 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
     

    Ahoj Luci!
    Letos jsem to nejak s tim vasim vyrocim nevychytala, promin. Co jsme prijeli z Cech je tu dost blazinec, pracovne, skolne a financne, takze nic nevedu v patrnosti. Ale i tak Ti tedy se znacnym spozdenim gratuluji, dva roky jsou krasne. Kytky jsi dostala moc hezke a jiste jsi na George pysna. Je to kabrnak! Ja prave vytvarnicim, tak potom dam asi fotky na svuj blog, muzes se mrknout. Chodim na rychlokurz, politiku, abych to mela za sebou, nez prijde podzimni semestr. V srpnu tady budeme mit navstevu, prijede Mikuv synovec se svou pritelkyni. Zustanou u nas tri tydny, ale chteji take cestovat po Texasu. Tak doufam, ze je nezkoli ty petatricitky az ctyricitky, co tu mame. Vy jiste take. Nejhorsi je to vlhko!!! Na nastenky se uz tesim, aspon budu mit inspiraci! :o)
    Mej se pekne, posilam moc pozdravu!
    D.

  2. Unknown řekl(a)...
     

    Ahoj Dasi,
    dekuji za vzkazik a za gratulace.. ten blazinec chapu, vubec se nemusis omlouvat..
    Na blog se mrknu, pstros je vybornej, poustela jsem si to nekolikrat :-)
    Navstevu si v srpnu uzijte, tady je taky kazdy den tak 35, ale vys se to ZATIM nevysplhalo :-)A nevim, jestli jaky je to u vas s tou vlhkosti, ale tady je to nic, oproti New Jersey.. :-)
    Mejte se moc hezky, pozdravuj kocory :-)
    Luci

  3. Anonymní řekl(a)...
     

    Toho cukroví upeč trochu víc, dal bych si taky...

  4. Unknown řekl(a)...
     

    Tak jsem to zakrikla, Dasi, uz mame osmatricitky :-)

  5. Dagmarka řekl(a)...
     

    My dnes 40, uz v sedm rano bylo 29 stupnu. Hnusno, horko, vlhko a zitra rano nas tu asi smete hurikan Dolly. Teda nas ne, my jsme nastesti dost na severu. Ale South Padre, nase oblibene, si to asi odskace...

Okomentovat