Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Nestíhačka :-)











Tak jsem se během dne nějak nedostala k napsání příspěvečku, tak aspoň v rychlosti, než půjdu spát.
Celý týden proběhl celkem v pohodě. V úterý odpoledne jsem místo vyučování šila potah na takovou matraci, co mají miminka ve třídě na plazení. No, i přes to, že paní ředitelka povorala množství látky, které měla koupit, to dopadlo dobře :-) A já jsem si aspoň užila odpoledne bez stresu :-)
V pátek byla výplata, ale tentokrát mě z práce nepustili dřív, tak jsem ani nešla nakupovat (což jsem si pak vynahrazovala v sobotu, samozřejmě :-) Po práci jsem se rozhodla nechat se jít ostříhat, protože už ty moje vlasy vypadaly děsně, ale neměla jsem to dělat. Do kadeřnictví na základně jsem jít nemohla, protože už bylo pozdě a navíc se mi tam ani moc nechtělo, protože ta moje kadeřnice je taková nepříjemná. Tak jsem se rozhodla jít někam jinam, což byl právě ten kámen úrazu. Ta "kadeřnice" - spíš teda řeznice, mi vlasy úplně povorala, takže jsem se pak na sobotu ráno musela stejně objednat na základnu a naštěstí jsem se dozvěděla dobrou zprávu a to, že tam ta "moje" kadeřnice už nepracuje! Juchů! Tak mi ta nová vlásky hezky opravila, vypadá to teď pěkně a odpoledne jsem šla na oslavu pátých narozenin Skyelar, což je jedna holčička od nás ze školky (její mamka u nás taky pracuje). Přidávám fotečku s dortem, který jsem pro ni vyzvedávala u nás na základně - vypadal teda krásně, se všema Disneyho princeznama a dokonce ani nebyl špatnej, což mě překvapilo, protože většinou jsou to hrozný slaďáky - v Čechách když koupíte dort, tak je to samý máslo, tady je to samej cukr..
No, a dneska jsem uklízela jako blázen. Mám to tady vyblejskaný a dokonce jsem i stihla posekat trávník. Večer jsem si barvila vlasy, ale prostě tento víkend nemám štěstí a místo tmavě hnědý to mám černý, tak zítra budu volat na pomocnou linku od tý značky, jestli mi něco dají. Mám hold pech.
Jinak u George nic moc nového. V pátek šli s nějakými dětmi do ZOO, tak prý dostal nějakého pětiletého kluka, aby s ním byl celý den a prý ho půlku z toho honil po kamenech, pořád prý někam skákal a utíkal :-)
A to je asi pro dnešek všechno. Závěrem bych ještě jednou chtěla pogratulovat Aničce k té jejich krásňoučké holčičce!!!

2 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
     

    Ke gratulacim se pripojuji, hlavne, at jsou obe holky zdrave!!!
    S dorty mas, Luci, pravdu, je to tu silene, vzdycky cloveku chroupe cukr mezi zuby, tak uz to radeji nejim... Tak az vyresis tu barvu vlasu, posli fotku, at vime, jak moc opravnene to kritizujes. Ja myslim, ze to zase nebude tak hrozne! :o)Jeste prilezitostne vyfot tu nastenku, az budes mit chvilku casu. My dnes jeste ani nic nevyrabely, co jsem se vratila ze skoly, neni mi moc dobre, takze vyjimecne jsme meli takovy typicky americky den - televize a k jidlu objednana pizza. :o) Mej se fajn a at nemas tento tyden tak hekticky! Pa

  2. Unknown řekl(a)...
     

    Ahoj Dasi, no jo, koukala jsem, jak porad neco vyrabite :-) Zitra ti vyfotim nastenky a snad je sem pak i vecer hodim.
    Ja si tu ted delam "americkou" domacnost pomerne casto, jak nenin pro koho varit.. minimalne jednou tydne si cestou z prace vyzvednu nejakou cinu a je to :-)
    Zitra budem s detma vyrabet jablicka pro Big Apple (mame tema Our Country) tak sem pak taky prilezitostne prihodim nejakou fotecku :-)
    Zatim se mej a pozdravuj doma..

Okomentovat