Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Koukám, jak ten čas letí...


Ani jsem se nenadála a George už se mi zítra vrací. Původně měl teda přijet až ve čtvrtek, ale jelikož ho ze školy propustili už dneska brzy ráno, vydal se hned na cestu. Což mě tedy nutí trochu věci uspěchat, ale snad to nějak stihnu. Musím dojít nakoupit, napsat zase několik prezentací do školy a pak ještě pár věcí do práce. No, a samozřejmě trošku poklidit a tak.. :-)
Co se mojí školy týče, tak zatím tedy prospívám na jedničku. V sobotu jsme dostali zpátky dvě práce, na obou jsem měla plný počet bodů a teď toho teda zase musím spoustu vypracovat na tento týden. Pak už jen příští sobotu a kurz je hotový. Bohužel si na dlouho neoddychnu, jelikož hned dva týdny na to, budu začínat kurz další, ale ten už snad nebude tak časově náročný.
Minulý víkend jsem si výborně užila s kamarádkama z práce. Jedna kolegyňka slavila narozeniny, tak objednala limuzínu a jely jsme na večeři do japonské restaurace (byl to zase ten styl, kde to vaří přímo před vámi, ale nebyla to ta samá). No, bylo to moc prima, už se těším na příští měsíc, kdy si to zopakujeme na narozeniny "paní ředitelky" :-)
Minulý týden (nebo už to bude předminulý a zapomněla jsem vám to napsat :) jsem také brala Benjiho k veterináři na prohlídku a na poslední očkování pro tento rok. Tak je samozřejmě v pořádku, jen se z něj stává pěkný Otesánek a z 3.5 kil, co vážil před měsícem, přibral na 5.2kg!! Takže už se z něj stává takové naše menší prasátko :-)
Také přidávám koláž z nějakých foteček z pátku (vypadám tam teda hrozně tmavá, ale to je kvůli tomu osvětlení, protože následující fotka je focená těsně před odchodem na tu oslavu a tam zas tak tmavá nejsem - a tam máte teda ty moje nový vlásky, bohužel bez nových šatů, protože ty jsem samozřejmě zatím nestihla :-)
A co se počasí týče, tak tentokrát není opravdu co závidět. Od minulého týdne nám tu prší, což je na květen v Oklahomě dost nezvyk, ale na druhou stranu je to potřeba, protože v létě toho deště moc neuvidíme, tak se to tu teď aspoň na chvíli zazelená :-)

4 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
     

    Takhle Ti to moc sluší! Myslím, že ta světlejší barva vlasů je na Tobě moc hezká a opálení je znát hodně a vypadáš jako úplně jiná ženská! Mike tu teď byl a také říkal, že Ti to sluší! Vůbec, tyhle vlasy mají šmrnc! Držím palce se školou, ať máš záverečné skóre áčkové! A zítra teda úspešně oslavte návrat...:o) Počkej, to bude George zírat na "proměnu manželky". :o)) Mějte se, pa

  2. Anonymní řekl(a)...
     

    Pekne ses nam opalila :-)Ja se slunci vyhybam jak muzu a smysl solarek absolutne nechapu. Co maji vsichni proti bile neopalene kuzi? Mne to teda nevadi.
    Ta blondata je fakt povedena blondata. Sekne ti.
    Ivana

  3. Annie řekl(a)...
     

    Ahoooj! Teda Luci, tobě to sekne!!!!! Jak střih tak barva! A taky mám teď melíry:) a opálení taky supr! Takhles nebyla opálená ani na vodě:D Mmch pamatuješ na ten spalovací krém:DDD
    A moc gratuluju k prospívání ve škole!
    Kolik má mít Benji až vyroste? Tak 6-8kg? jooo, už zvedá tlapku při čůráni?:)

  4. Unknown řekl(a)...
     

    2 Dashulinka: moc dekuji za komplimenty (tobe i Mikovi :-) a za podporu.. budem si muset asi jeste brnknout, dokud se u tebe Danice libi :-)

    2 Ivana: diky.. :-) No, tohle je vlastne poprve, co chodim do solarka, driv jsem taky nejaky velky priznivec nebyla, byla jsem tam jen parkrat v zivote.. ale letos jsem se konecne chtela hezky opalit a na lezeni na slunicku nemam moc casu - a hlavne me to nebavi :-) Proti neopalene kuzi nic nemam, ale na me osobne se opalena libi vic, prijde mi, ze vypadam trochu zdraveji a i obleceni vypada lip :-)

    2 Annie: taky diky :-))) no jo, na vodu pamatuju, jsem byla jedina nespalena, protoze jsem se namazala tim kremem od mamy.. :-)
    S tou Benjiho vahou jsi to tipla dobre, melo by to byt idealne mezi 4.5 - 7.3kg.. no, takze mu asi budem muset nasadit dietu :-)a tlapku jeste nezveda, konecne se mi ho naucilo jakz takz chodit curat ven - ted je to jednodussi, protoze neni venku zima a navic uz to umi par hodin drzet :-)

Okomentovat