Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Tak porůznu..


A na závěr tak z každého soudku trošku. Minulý týden jsme šli jednomu kamarádovi na rozlučku, jelikož ho letectvo posílá na trvalo (když teda říkám na trvalo, tak tím myslím minimálně na dva roky, než ho zase pošlou někam jinam :-) do Colorada. Se má, co, Dáši??? :-) Odtud je také fotečka s Georgem.
Ještě před tím jsme ale zašli na Mistletoe Market, což měl být takový vánoční trh. No, do trhu to teda mělo docela daleko, asi hlavně cenově.. Některé věci tam měli moc hezké, i ručně vyráběné, ale všechno strašně předražené. Takže jsme si nakonec ani nic nekoupili, jen jsem vám to tam trošku povyfotila :-)

12 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Ja uz myslela, ze na nas kasles! :o)) S tim Coloradem mi povidej! Nejak mi nejdou zvetsit ty fotky maleho formatu. Jeste to zkusim zitra, treba je to chyba u me. Kazdopadne dik za prispevky. Mmj. zadne profi "tehu fotky" nebudou?
    Mejte se oba prima! Zatim ahoj, Dasa.

  2. Unknown řekl(a)...
     

    no jo, Dasi, nestiham to :-) S tema fotkama to bude chyba u me, uz jsem na to koukala, ale porad mi to nejde opravit, nevim, z jakeho duvodu.. nejak to blbne..
    Profi "tehu" fotky bych rada, taky je planujem, ale jeste ten pupik nechame trosku povyrust :-) Nejdriv teda budem delat klasicky vanocni a pak asi v lednu bych rekla ty tehu, vis jak to tu vypada u fotaka od zacatku listopadu :-))

  3. Anonymní řekl(a)...
     

    Daso, co mas s blogem?
    Ivana

  4. Anonymní řekl(a)...
     

    Nic, jen se jinak jmenuje. Poslu Ti ho e-mailem. D.

  5. vousáč řekl(a)...
     

    A mě ho nikdo nepošle :-(((

  6. Anonymní řekl(a)...
     

    Luci moc Ti to přeju, vypadáte strašně spokojeně a moc Ti to sluší. Hlavně ať je holčička zdravá. A ti tvoji kluci jsou taky pěkní šikulové. Už se těším na další příspěvky. Hodně štěstíčka Gabča

  7. Renca řekl(a)...
     

    Fakt ti to moc slusi Luci, tesim se na vic prispevku a fotek vas a mimca...

    P.S. Dasi, ja chci taky vedet tvoje novy stranky, bavilo me to cist :-)

  8. Anonymní řekl(a)...
     

    Adresu blogu ma Luca, ale muzete mi poslat mail na: dashulinka@centrum.cz a ja vam ji mile rada napisu. ;o)
    Dasa

  9. Unknown řekl(a)...
     

    Gábi a Renčo, moc díky, holky.. snad se s tím psaním trošku polepším.. až tu Lexie bude tak určitě :-)

  10. vousáč řekl(a)...
     

    Pozdě, ale děkuji, Lucka byla rychlejší.

  11. Anonymní řekl(a)...
     

    Ahoj, moc ti to sluší! Gratuluju k očekávanému přírůstku, ať dělá radost! Měj se za velkou louží pěkně. Krásný podzim a pěkné Vánoce! Ahoj Lucka Milá

  12. Anonymní řekl(a)...
     

    Teda, uz to bude pod stovkou! Pockej, jak to utece!!! Jako nic! A Lexie uz bude na svete... Dalsi mrnousek...
    Dasa

Okomentovat