Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Vánoce se blíží.. :-)




Tak začnu tím, že v pátek jsme šli na vánoční párty, kterou pořádala Georgova "letka". Bylo to docela fajn, pobavili jsme se, najedli, rozloučili se s lidmi, kteří zanedlouho odjíždí na misi a bylo to. Teď už nás čeká jen Díkuvzdání ve čtvrtek a tím už se oficiálně spustí ten vánoční kolotoč. Ve čtvrtek a v pátek budeme mít tradičně volno (na krocana a na vánoční nakupování, takže snad to stihneme, abych to pak po víkendu mohla všechno hezky poslat do ČR :-) Včera večer jsme si nechávali dělat ty portréty a vánoční přání. Už je mám, ale hodím vám je sem asi až příští týden :-) K cukroví jsem se letos ještě nedostala, i když teda věci na něj mám, jen jsem se k tomu nějak nedostala - dneska jsme si udělali takový krásný odpočinkový den - do deseti jsme si lebedili v posteli, pak jsem upekla brusinkové trojhránky, mrkli jsme na filmík a teď už tu jen tak zlehka poklízím, připravuji si věci do práce a do školy a možná přepíšu pár receptů do takové kuchařky, co si dávám dohromady :-)
Jinak mi teda přišel papír od imigračáků, že mi na rok prodlužují tu Zelenou kartu, co mám teď. Tím tedy pokryjí ty měsíce, kdy budou zpracovávat dokumentaci, co jsem jim poslala a já tady tedy nebudu s propadlou kartou a propadlým řidičákem. Také to tedy znamená, že pokud chci, můžu pokračovat v práci, no, ale s tím ještě uvidíme :-)
P.S.: Na přiložené fotečce můžete vidět, jak si tady pěkně kynu :-( Snad ta kila půjdou dolů rychle :-)

4 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Zrovna jsem Ti sem chtela psat, ze doufam, ze tu taky uvidime tu peknou fotku. A uz je tady! Tak slava - slusi Ti to tam! Na profi fotky se taky tesime!
    Pockej, ono Ti to lebedeni do deseti hodne brzo skonci! (A jen tak zase nebude! ) :o) Tak uzivej, dokud muzes! Co budete nakupovat letos? My si budeme nadelovat jen opravdove malickosti, ale i tak to bude asi uzasny, vsichni se samozrejme tesime, co Danica! Tak se mejte oba pekne, HAPPY THANKSGIVING a at jsi zdrava Ty i Lexie!
    D.

  2. Unknown řekl(a)...
     

    Ahoj Dasi, no jo, musela jsem se s temi aktualizacemi trochu polepsit :-)
    U nas to letos na Vanoce budou take asi jen malickosti, moc penez nezbyva, po vsech tech nakupech nezbytnosti pro Lexie.. ale i tak se uz moc tesime, na stromecek, na cukrovi, na to, ze muzeme byt spolu.. :-)

  3. Anonymní řekl(a)...
     

    Army wifes :)
    Ivana

  4. Janee řekl(a)...
     

    Neřeš kila, sluší ti to náramně, víc než kdy jindy. Asi bys měla být nonstop těhule:o))Ne, opravdu, myslím to vážně, moc a moc hezká fotka!!!!
    Nestraš s cukrovím na to je ještě čas, ne?
    Zdravím a at nepřipálíš krocana!:o) J.

Okomentovat