Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Santa


Tenhle víkend nám vyšel asi tak do tří čtvrtin. Nestihli jsme jen ten vánoční trh v Koblenz, protože už jsme z té Ikey byli unavení až až. Koupili jsme si koberec do obýváku, lampu, konferenční stolek a závěsy, které ještě musím zkrátit a založit. A ještě pár drobností. Místo trhů jsme tedy jeli domů, kde jsme dozdobili vánoční stromeček, letos v modré barvě, sestavili jsme stolek a lampu a přivrtali garnýže.
Dneska jsme jeli na vánoční nákupy na leteckou základnu Ramstein. Myslím, že jsme se sháněním dárků byli celkem úspěšní, až na to, že jednu z hraček, co měla Lexie dostat k Vánocům si přivlastnila už v nákupním košíku a pak mi také vyprodali elektrický klavír, který měli ve slevě :(
Lexie jsme také nechali vyfotit se Santou Clausem, který se jí tedy očividně nelíbil, i když byl moc hezkej, dokonce si myslím, že ty fousy měl opravdový. Tak ho měla místo čerta :)
Vrátili jsme se strašně pozdě, protože cestou začalo docela dost sněžit. Snad se to do středy trochu zlepší, protože s Lexie odlétáme na týdenní návštěvu do Čech!

1 Komentáře:

  1. Janee řekl(a)...
     

    Tak jsou na tom holky stejně, Danička se taky bojí šedivejch dědků:o))
    Ale tohle je Santa nádhernej! Jak má být.

Okomentovat