Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Konečně sluníčko!

Tak jsem si říkala, že Janee ukážu, jak umím být vzorná a psát pravidelně. Naopak jsem ukázala jen to že pravidelně píši velmi nepravidelně. Dokonce si na to musím vzít i kalendář.
Začnu asi tím, že Lexie byla poprvé u zubaře. Takovej milej pán a stejně řvala, ale dopadlo to mnohem líp, než jsem čekala. Nejdřív nám pan doktor něco vyprávěl a povídal, a pak jsem si Lexie posadila na klín čelem k sobě a on si položil její hlavu k sobě na klín, vyčistil ji zoubky a bylo to. Má je všechny v pořádku a vypadá to, že ji ani neučíme, ani nenecháváme dělat nic, co by jí je mělo/mohlo zkazit. Aktuální počet zubů je pořád osm, ale dneska, když se u oběda kousla do jazyka, krásně řvala, že jsem si to v tý pusince hezky prohlídla a všimla si, že jí lezou další dva.
Následující víkend měl George narozeniny. Jelikož počasí nám vcelku přálo, v neděli jsme se chtěli jet podívat do jednoho malého městečka na masopust. Městečko bylo o dost menší, než jsme čekali a masopust jakbysmet - našli jsme všehovšudy asi deset lidí v maskách a jeden stánek. Tak jsme to zabalili a jeli jsme do města většího. Tam i ten masopust byl větší, ale stejně jsme z toho nijak nadšení nebyli. Procházky jsme ale měly hezký obě dvě. Fotky jsou z toho prvního městečka.

A jinak teď dost šiju. Hotové mám tři spací pytle a jedny šatičky. Poslední dny jsem ale na stroj nešáhla, a to proto, že pořád jen stříhám, stříhám a stříhám. Nastříhala jsem asi 25 šatiček a 10 spacáčků. Zítra už snad začnu šít.
Ve čtvrtek jsme zajeli rychle na základnu a nechala jsem se ostříhat. Tedy spíš jen přistřihnout, jelikož si vlasy nechávám dorůt. Konečně už zase začínám vypadat jako já, tak se hned cítím líp.
V pátek jsme zase měli na večeři kamaráda Brandona a kamarádku Kathryn. Udělala jsem salátek, hezky jsme si popovídali a snědli dortík, co přinesla a dokonce i upekla Kathryn - ta může chodit jak často chce, protože vždycky něco dobrého upeče :)
V sobotu jsme pak vzali Lexie do parku. Teď přes zimu tam jsou jen jeleni, kozy, ptáci a medvědi, ale vypadá to, že v létě to tam žije - horské dráhy, restaurace, hřišťátka - no, budeme tam muset zajít znovu, až to bude v plném provozu. A jelikož bylo docela hezky, Lexie jela na svojí tříkolce.

A na tento víkend máme naplánovaný výlet na velikonoční trh. Tak snad nezklame.

1 Komentáře:

  1. Janee řekl(a)...
     

    Malá "pirátka" silnic je skvělá!

Okomentovat