Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Oklahoma City - Bricktown

Včera jsme si s Georgem udělali hezký den v centru Oklahoma City, které je nazýváno Bricktown, v překladu tedy něco jako "cihlové městečko". Tato část Oklahoma City byla původně plná továren, nyní jsou z těchto budov udělány restaurace, bary a noční kluby. Celé Bricktown si můžete prohlédnout z "vodního taxi", jako jsme učinili i my. Po projížďce jsme si to celé ještě jednou prošli, zastavili se na večeři a potom do kina. No, prostě prima den a myslím, že se nám povedla spousta hezkých foteček, tak se mrkněte.

3 Komentáře:

  1. Unknown řekl(a)...
     

    Zdravime Janee a dekujeme za vzkazik :-)
    Prestehovanim jsme si rozhodne polepsili, s tim souhlasim, rozhodne tady budeme mit co delat, kde jist a kam jit nakupovat, je to tady opravdu hezke... takze jsme spokojeni a uzivame si tornadovych vystrah (asi tak obden :-)
    P.S.: Musim se pochlubit, po deseti mesicich jsem se konecne dockala schvaleni sveho prvniho imigracniho papiru, takze uz mi jich zbyva asi jen pet!! :-)
    P.P.S.: Na pedandach jim to vyridim :-)

  2. Anonymní řekl(a)...
     

    Gratuluji a přeji pevné nervy! Kdejakou svoloč si tam natahají a se slušným člověkem toho nadělají,vid? No, jakej pán, takovej krám....

    Hezký den a děkuji!J.

  3. Anonymní řekl(a)...
     

    Ahoj, úplně náhodou jsem se dostala na tvoje stránky a moc tě prosím o radu. Můj přítel je američan, který nyní pracuje v německu, ale v lednu odjíždí do oklahomy dodělat školu. Já stále váhám, zda mám odjet s ním. je možné najít v oklahomě práci? Poraď mi prosím...měj se dobře.
    děkuji. Katka

Okomentovat