Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Ježíšek a Santa Claus

Stejně jako vloni, jsme si i letos užili krásné česko-peruánské Vánoce. V šest jsme "tradičně" povečeřeli bramborový salát tentokráte s platýzem a začali jsme náš televizní maraton v čekání na půlnoc. Podívali jsme se na film Elf, zahráli jsme si televizní hru Scene It (něco jako videostop), kterou jsem kupodivu vyhrála, i když jediné dva filmy, které jsem z uvedených viděla byl Moulin Rouge a Titanic :-) No, nějak jsme to zvládli a o půlnoci jsme si začali rozbalovat dárečky, kterých bylo spousta (a to ještě nedorazily všechny balíčky a dárky od Georgových rodičů, které dostaneme až příští týden u nich). Dostala jsem spoustu krásných věcí, takže si na Ježíška nemůžu ani stěžovat.
No, a zítra už zase do práce, i když jen na tři dny, protože v neděli odlétáme na týden navštívit Georgovy rodiče - po dlouhé době budou zase nějaké fotečky z New York City a doufám, že si i zalyžuju :-)

5 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
     

    Mate ten stul jako do casopisu! A je to moc hezka slideshow. Vanocku mas taky peknou, mne se trosku vic rozplizla v troube. :o) Moc diky za darecky, dneska jsme pro dosli na postu pri odpoledni prochazce. (Byly tam uz vcera, ale Mike zapomnel dojet na postu.) Mockrat dekuju! Kucharka ma hodne fotek, knizecka je krasna a mydla s Eiffelovkama jsou bezkonkurencni!!! Dorucila vam posta take pozdrav od nas? (Doufam, ze to prezilo...) Taky Ti jeste jednou dekuju za noty a Milku k svatku! Mejte se moc hezky, uzijte si to na severu a hezkeho Silvestra! Ja zitra letiiiim! Pa

  2. Unknown řekl(a)...
     

    Ahoj Dasi, moc diky za komentar a za pochvaly :-) Darecky dorazily, moc dekujeme, cokoladky jsou vyborny a ta knizka me rozesmala :-)
    Hezky si to uzij v Cechach, ja si jdu dat zmrzku do misticky od tebe :-)
    P.S.: Ozvi se, jak je v CR :-)

  3. Anonymní řekl(a)...
     

    Zdravím z Čech a skládám poklonu za stromeček a moc pěknou slavnostní tabuli. Opravdu moc hezké! A ta vánočka....Přeji šťastný nový rok a stejně tak dál zajímavý blog :-). Jak se daří v zaměstnání? Držím palce.
    Soňa, Praha

  4. Unknown řekl(a)...
     

    Mila Soňo, moc zdravím, i když se neznáme :-) Děkuji za chvaly. V práci všechno při starém, ale zvykám si a děcka asi taky :-) No, ale trošku se poohlížím po něčem jinším - klidnějším a lépe placeným :-)
    Děkuji za návštěvu a za komentář, přijď(te) znovu.

  5. Anonymní řekl(a)...
     

    Zdravím opět z Čech, zase jsem zvědavě nakoukla co je nového a cukroví opět podařené. No, já vlastně o Tvém blogu vím od Terky Kmínkové (kolegyně z brigády). Jinak já sama to mám opačně než Ty. Mám přítele Američana a bydlí se mnou už tři roky v Praze. Ale zajímá mě jak to vypadá, když člověk je za tou velkou louží...
    Přeju vše nej do roku 2008.
    Soňa, Praha

Okomentovat