Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Berla Mrazilka...

A mrzlo až praštilo... v noci byla ledová bouře, takže je dneska všechno pod závojem ledu. My se můžeme řadit mezi šťastlivce, kterým stále jde elektřina, ale spousta domácností má smůlu. Ještě se dostat do auta a bude vyhráno :-)
A jak jsem se zmínila včera, školy jsou zavřené - včetně té mé.. tak už bych fakt měla udělat ty závěsy :-)

Zrovna jsme se vrátili z obchodu (jeli jsme koupit škrabku na okno, ale došly :-) Cestou jsem nafotila, jak to tu máme všechno pomrzlé, polámané a popadané...





7 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
     

    Teda to je skoro strasidelny! Volej, kdyby neco! My tu mame taky hrozne, ale neni to takove jako u vas. Perske mazance vypadaji pekne, akorat ze ja bych na to kynuti asi tak dlouho necekala! :o) Taky jsem pekla a necitim zada. Respektive je citim az moc a to se teprve ted musim zacit ucit! Ach jo. Ale uz se to chyli ke konci. Nastesti! Papa, pozdrav Georgovi - cukrarovi! :o)

  2. Unknown řekl(a)...
     

    Ahoj Dasi,
    diky za vzkazik.. neboj, zatim jsme v pohode - akorat jsem dneska varila pri svickach, protoze jsme byli asi na hodinu bez elektriky - ale nestezuju si, ve zpravach rikali, ze 415 000 domacnosti je bez proudu!!!! A pry na elektrinu budou muset cekat az tyden!!!! Fuj!
    No, zitra to vypada, ze skola bude zase zavrena, tak se cinim aspon doma :)
    P.S.: O zadech mi ani nemluv :-)

  3. Annie řekl(a)...
     

    Ahojik holky, koukám že máme aktuálně stejné povinnosti, záda taky bolej....zatim mám linecký, naše rodinný čokoládový kolečka, rohlíčky a pracny...Andy mi u toho zdatně pomáhá...:) A jinak mám novinku číslo jedna: budu maminka!!! Jsem v 8. týdnu. Takže jsem už 14 dní doma a užívám si klidu a doufám, že bude vše ok a něco se nezvrtne. Jsem teď žena v domácnosti:) To je taková paráda po těch 2 letech dřiny a směn a absenci jakéhokoliv režimu dne....jedinej problém je, že se mi zvětšila prsa o 2!! čísla a tím pádem mi je zimní kabát poněkud fest a podobný pocit zažívám s bříškem-už roste, takže kalhoty začínaj být těsnější...:) No doufám, že do jara mi oblečení ještě vydrží..:) jinak takhle zaamraženou přírodu jsem viděla jen v dokumentech, ale je to úžasný...ale asi ne moc příjemný... no nic krásný adventní čas a zatím pa Aňa PS: gratuluji k zelený kartě!!!:)

  4. Dagmarka řekl(a)...
     

    ANICKO, GRATULUJI!!!!!!!! Tak slava, mam za Tebe strasnou radost a moc Ti to preju!!!! Ja uz se popravde taky nemuzu dockat. Asi za rok... Tak drzim pesti, at vse dobre dopadne! A jeste jednou Ti moc blahopreji!
    Dasa

  5. Anonymní řekl(a)...
     

    To zvětšení o dvě čísla taky přeju...:))) hlavně manželovi :-)))

  6. Annie řekl(a)...
     

    Děkuji za přání, mám taky ze všeho radost a Vousáč má pravdu-manžel je fakt nadšený:)ne tak já, protože za A: spodní prádlo není nejlevnější a za B: sehnat takovou velikost není zrovna sranda-vše je jen do košíčků C a co je větší už vypadá jako pro babičky...:)A Dáši držím Ti pěsti, ať Vám to pak vyjde co nejrychleji. Jsou to nervy...:)

  7. Anonymní řekl(a)...
     

    Někde jsem viděl prodávali stany....:-)))

Okomentovat