Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Poslušně hlásím

Tak se týden zase nějak překulil a přidávám příspěveček. Nic moc se v podstatě ale nedělo :-)
Minulou neděli jsme šli s Georgem na večeři do restaurace Red Lobster předoslavit moje pondělní narozeniny (mimochodem děkuji všem za přáníčka, která jsem obdržela - ať už formou ICQ, Lide.cz, emailu, vzkazu tady, poštou atd.). Večeře byla výborná, dali jsme si s Georgem oba to samé a to takový talíř se všemi možnými mořskými potvorami, včetně raka. V pondělí jsem dostala dortíček a dárek - nový mixér.
Jinak jsem si konečně udělala zubní pojištění (pořád mi ho nechtěli dát - asi kvůli rezidenci, jinak nevím), takže v březnu půjdu konečně k zubaři - i když teď bych spíš potřebovala k očnímu, protože jsem v pátek dostala zánět spojivek :-)
Co se práce týče, tak nic nového. Ve třídě jsem v podstatě pořád sama, ta druhá učitelka, co tam má být se mnou (a je mimochodem hlavní), se skoro neukáže. Minulý týden jsem dokončila internetový kurz o péči o děti, takže už mám certifikát. Ještě budu dělat jeden kurz, ale na ten už budu muset chodit do školy, tak uvidíme, kdy začnu, je to na majitelce, kdy mě přihlásí.
Dneska půjdeme s Georgem k jednomu jeho kamarádovi na takovou menší "party" k příležitosti finálového zápasu Super Bowlu, což je v americkém fotbalu, který mi je úplně putna. Ale přemůžu se, udělám pizzu a půjdu. Níže přidávám fotečky ze včerejší a dnešní snídaně. Včera to byly bramboráčky s vajíčkem v šunce a dneska muffinky z odpalovaného těsta.
Co se počasí týče, tak je to tu blázinec. Minulou neděli bylo 18°C, ve čtvrtek -10°C se sněhem a ledovkou a dneska je 21°C :-) Tomu říkám aprílový počasí.
No, a to je snad všechno. Tak zase za týden :-)

3 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Luci ty sem budes muset zacit psat recepty na ty tvoje vytvory, protoze to vypada uzasne. Mozna bys mohla napsat rovnou celou kucharku ;-)

  2. Anonymní řekl(a)...
     

    jj, souhlasim. Hnedka jsem dostala na neco chut :D Milča

  3. Anonymní řekl(a)...
     

    Copak naše Lucinka, to je odjakživa tvůrčí typ :-)

Okomentovat