Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Třetí výročí

14.července jsme s Georgem oslavili třetí výročí našeho sňatku. Naplánovali jsme si výlet do New York City (jen my dva). Rozhodli jsme se zakoupit jízdenky na jeden z turistických autobusů, Red Double Decker a projet se po celém Downtown. Do autobusu jsme nastoupili na Times Square a odtamtud jsme jeli až do China Town. Průvodce, kterého jsme dostali, stál za nic - v podstatě vůbec nic nevěděl, snad jen názvy staveb, ale ty snad zná každý. V China Town jsme se jen tak prošli, podívali se, co že to ti naši asijští přátelé nabízejí za padělky a nasedli jsme na další autobus. Tam už jsme měli novou průvodkyni a ta se nám líbila. Dokonce natolik, že jsme kvůli tomu změnili plány. Původně jsme chtěli vystoupit ve Village a jít na večeři, ale jelikož tahle paní byla docela znalá, rozhodli jsme se s ní zůstat až do konce prohlídky. Vystoupili jsme tedy pak znovu na Times Square a pěšky už jsme pak pokračovali ke Columbus Circle, kde jsme si zašli do jedné z restaurací na onu zmiňovanou večeři.
Celkově si myslím, že se nám to hezky vydařilo (jak to výročí, tak ty tři roky), uvidíme, jak, kde a s kým oslavíme to příští výročí :-)

1 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
      Tento komentář byl odstraněn autorem.

Okomentovat