Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Rosteme jako z vody!

Další týden za námi, skoro dva, tak abych snad přihodila pár foteček a doplnila, jak se máme a co děláme.
V sobotu jsme šli na poslední část rodičovského kurzu, o kterém jsem se již dříve zmiňovala. Byly to poslední dvě náhradní hodiny, které jsme kvůli Lexie zameškali. Tak jsme si to tam s Georgem odseděli, Lexie to v podstatě prospala ve školičce, která je tam pro členy kurzu a pak už jsme si jen nakoupili za vysloužilé peníze a bylo to. Koupili jsme Lexie takovou ohrádku na hraní a spaní (to spíš teda do budoucna a na cestování, protože teď ji ještě nepotřebuje), chrastícího plyšáka a pak ještě George chtěl takovou síťku na zadní okno do auta, aby Lexie nesvítilo do očí, ale je to nějakej šmejd a pořád padá :-) Z čeho ale máme zatím největší radost, je taková krásná želva. Má plyšové tělo a plastový krunýř, který když se ve tmě zapne, promítá na strop hvězdné konstalace - v modré, zelené nebo oranžové barvě. Zatím je tedy u Lexie v pokojíčku, kde stejně zatím nespí, a my máme nutkání si ji vzít k nám do ložnice a spát "pod širákem" :-)

V pondělí jsem pak s Lexie jela na dvouměsíční prohlídku k paní doktorce, která se Lexie mimochodem strašně líbila - celou dobu se na ni smála od ucha k uchu (jedna na druhou :-). Sestřičce už to tak hladce neprošlo, protože dala Lexie tři injekce a nějaký hnusný kapičky, tak si na to Lexie z plných plic zařvala. Ale asi jen na minutku a bylo to. Jinak jsme tedy změřeny a zváženy, takže aktuální data jsou: 4,5kg a 59,5cm! Na příští prohlídku půjdeme až v červnu, ale ve čtvrtek tam jedeme znovu, nechat si píchnout náušničky!
Jinak jsme se dneska rozloučili s Benjim, a posadili ho na letadlo do New Jersey, kde si ho na tři roky bude užívat tchýně s tchánem. Bývali bychom si ho možná i do toho Německa s sebou vzali, jenže stěhovat se budeme v létě a Benjiho rasa nesmí létat v teple, takže bychom ho odsud neměli jak dostat. Tak jsme to hold vyřešili takhle. Snad se mu tam bude klukovi líbit a moc tam neztlousne.. Lexie z toho byla asi nějaká smutná a nechtěla spát v kočáře. Až to nakonec takhle zalomila ve svojí postýlce.

3 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
     

    To vam krasne roste a sili! A moc ji to slusi! "Zalomila" to krasne, jen co je pravda. Tu zelvu uz jsem taky videla, meli i berusku. Taky se mi to moc libilo. Pomnenkova je uzasna. :o) A jinak ksichtiky umi taky uzasny!

  2. Janee řekl(a)...
     

    To je fakt, roste a ksichtí se báječně. To je divadlo, co?

  3. Unknown řekl(a)...
     

    Dasi, to je presne ona, berusku tam meli taky, nevedela jsem kterou driv, ale nakonec jsme se rozhodli pro tu zelvu.. je to sice takova zbytecnost, ale moc hezka.. i kdyz kdo vi, treba az Lexie bude trosku vetsi, bude se hodit vic, aby se v pokojicku vecer nebala :-)

    A ksichtiky, ty by ji, holky, sly :-)) Diky za chvaly.

Okomentovat