Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Papáme :-)

Jelikož už jsou Lexie čtyři měsíce, paní doktorka řekla, že můžeme začít s kašičkou. Já mám v plánu dělat domácí, ale jelikož už jsme odstěhovaní, a nemám už ani mixér, musela jsem krabici koupit. No, zatím jí to moc nejde, všechno to hezky jazykem vystrkuje ven. Už se ale těším, až bude moct jíst ovoce a zeleninu. Hezky jsem si na to koupila kuchařku, tak se holka bude mít.



3 Komentáře:

  1. Janee řekl(a)...
     

    No tak naplánované to máš Lucko hezky. Jen aby to vyšlo, oni si dětičky leckdy dělají co chtějí. Bucel moc ovoce nemusí, kousek banánu nebo jablka, ale do ruky, takže dvě sousta a zbytek rozmačká a zahodí. Dneska byl úspěch - jahody s tvarohem v malém množství. Zato zeleninové polévky s masem i bez jí báječně.
    S kaší si nedělej problémy, hlavně se s ní začíná proto, aby v noci spaly. Takže pokud ti spinká, je na to dost času. Pardon, že radím, ale znáš to, báby jsou báby....:o))

  2. Annie řekl(a)...
     

    Nazdárek! Krásně ti roste! Ale koukám, že je stejně sranda pozorovat ty postupy s dětma...Tady se s kašičkama začíná až v ukončeném 6. měsíci! Do té doby jen mlíčko...max se může začít o 14 dní dřív...Nekojený děti od 4. měs, ale pouze pokud neprospívají, jinak jsou taky až do těch 6ti měs o mlíčku:D a o lepku se nedohodli a každý říká něco jinýho...takže já udělala střed a začla s ním v cca 8 a 1/2 měs. A nakonec to bude zas jinak za pár let...
    A moc ti musím pochválit tvoje šití!!!! Fakt krása! Taky občas něco spíchnu na stroji, ale jen podle oka...a ušít něco rovně je nad moje síly...a 50 let starý stroj tu mám-Ladu:P
    Ad látkovky-moc jsem po nich šilhala, když jsem byla těhotná...je tu docela na výběr, ale ta cena e dost vysoká...když bych chtěla nějaký skoro bezpracný a kvalitní, tak se dostanu někde k 15000kč! a jednorázově je to docela darda....v Británii je na látkovky dokonce státní příspěvek a pak něco jako látková čistírna až dom-odvezou špinavý a přivezou čistý! Látkovky jsou teď krásný designově...Imse vimse, Poppolini, Bambino mio, Baby Lucy atp...

  3. Unknown řekl(a)...
     

    Janee: Lexie přes noc spí, takže kvůli tomu jsem tu kaši nezačínala (spát jde mezi osmou a devátou a budí se asi kolem půl osmé ráno..), ale začala jsem spíš proto, aby si trošku začala zvykat na lžičku.. :-)

    Annie: no jo, tady kaše už od čtvrtého měsíce, ale třeba jen dvě tři lžičky denně - hlavním zdrojem podtravy zůstává pořád mléko. Mezi šestým a osmým měsícem se pak začíná přidávat ovoce a zelenina.
    A ty látkovky jsou opravdu dost drahé, hlavně ze začátku. Za šestery ty kalhotky jsem platila $60 - a to je bez plen. Mají tady taky spoustu druhů, ale na těhle se mi líbilo, že právě nemusím měnit celé ty kalhotky při každém přebalování.

Okomentovat